Evlendikten sonra eşiniz engelli kalsa, ona bakar mısınız?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
sağlıkta birlikte olup hastalıkta ayrılanlardan olmayız inş,

Boşanırım Allah kimseye yaşatmasın tabii

durun bi evlenelim
bu ney ya

Rahmetli Murat gogebakanin esi bunu begendi.

ne kadar doğru bilmiyorum ama murat göğebakan üne kavuşur kavuşmaz ilk eşini aldatıp boşamış, ömrünün son aylarında da buna yakın bir hareketi ikinci eşinden görmüş biri olduğu söyleniyordu.

Rahmetli Murat gogebakanin esi bunu begendi.
Tersi olsaydı Murat Göğebakan yanında olur muydu acaba diye düşünmüyor değilim. Karısı aldatmış galiba o durum fark etmeksizin yanlış onu savunmuyorum ama zaten kendisi de ilk karısını aldatmış aldatılmayı sorun etmemiştir rahmetli

Tersi olsaydı Murat Göğebakan yanında olur muydu acaba diye düşünmüyor değilim. Karısı aldatmış galiba o durum fark etmeksizin yanlış onu savunmuyorum ama zaten kendisi de ilk karısını aldatmış aldatılmayı sorun etmemiştir rahmetli
Adam kanser olduktan sonra olmus.
Aldatilmaktan ote kanser tedavisine basladigi vakitlerde esinin genc bir bireyle fotografini gordukten sonra ogrenmis. Ben yalnizca ornek verdim. Bosanirim repligin kadinin tam olarak konuya verebilecegi cevap diye dedim.
@Ocean ben oyle bir sey gormedim duymadim. Filminde falanda yoktu.
Acirsiniz , acimazsiniz o size kalmis elbette.

Adam kanser olduktan sonra olmus.
Aldatilmaktan ote kanser tedavisine basladigi vakitlerde esinin genc bir bireyle fotografini gordukten sonra ogrenmis. Ben yalnizca ornek verdim. Bosanirim repligin kadinin tam olarak konuya verebilecegi cevap diye dedim.
@Ocean ben oyle bir sey gormedim duymadim. Filminde falanda yoktu.
Acirsiniz , acimazsiniz o size kalmis elbette.
Yalnız şimdi baktım da adam zaten iyileşmiş kanseri atlatmış aldatıldığını öğrendikten sonra. Bazı kanserlerde hastalık tekrardan nüksedebiliyor. Aldatmayı cinsiyet fark etmeksizin doğru bulmuyorum kadını savunduğum da yok ama bazı yerlerde ilk eşini aldattığını okudum bende ne kadar doğru bilemem

Agir bir imtihan olurdu , gecebilenlerden olur muydum bilemiyorum ..

Geri