Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evlendikten sonra eşiniz engelli kalsa, ona bakar mısınız?
sanki bakmama tercihi varmis ve normalmis gibi sorulmuş soru. iste bunu sevmiyorum. bakacaksin kardesim, mecbursun. baska secenek yok. secenek uyduran insan değildir.
Öncelikle Allah herkese hayırlı bir eş ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.Hayat bu! Her an ne olacağı belli değil.Bu gerçeği düşünerek yaşamalı.Ömrüm ve sağlığım yettiğince bakarım.
Her şey insanlar için ne olacağımız hiç belli değil annem 50 yaşindan sonra kalkti böbreğini babama verdi ve herkes annenin yaptığını kimse yapmaz diyor .. evlilik böyle bir şey işte. Kendime böyle bir eş diliyor ailenden sevdiklerinden merhametini,yardimini Esirgemek aptallik olur diyorum.
Tabiki bakmakla mükellef olurum. Annem son 3 senesini yatalak halde geçirdi. Babamın her günü ilgilenmesini ve ona vakit ayırdığını kahvaltı hazırladığını gördüm. Ama bu süreç biz yeni nesillerde ne denli olur bilinmez ki yazarken ve söylerken kolay olsa da aşırı zor bir süreç olacağını tahmin edebiliyorum. Ancak bu durumla başa çıkmak ve güçlü bir ilişki sürdürmek mümkündür.
Her ne kadar iki taraf için de zor olsa da asıl zorluğu engelli duruma gelen eşin atlatabilmesidir. Ona duygusal ve fiziksel destek sağlamak önemlidir. Anlayışlı ve sabırlı olmak onun güçlü kalmasına yardımcı olabilir. Her iki tarafın günlük yaşamında bazı değişiklikler gerektirebilir. Bu değişikliklere uyum sağlamak ilişkinin sağlıklı devam etmesine vesile olabilir.
insan yükü tuz yükünden ağırdır derdi annem.
bunun ne demek olduğunu babaannem yatalak olarak bizde kaldığında anlamıştım.
bakmaya çalışırım, elimden geldiğince.