Allah’a şükür orda burda hastane köşelerinde doğmadık.evimizde doğduk,her ne kadar terso doğsam,ebe ayağımı da kırsa..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen iyisin ben yaylada doğmuşumAllah’a şükür orda burda hastane köşelerinde doğmadık.evimizde doğduk,her ne kadar terso doğsam,ebe ayağımı da kırsa..
Eski perdelerden bez yapıp altımı bağlardı..çok zor günler atlatmışızSen iyisin ben yaylada doğmuşum
koca kıçını kırıp evde bi oturamamış anam kjkhjhj
Aynen bizatihi böyleydi işte o naylonun kokusu burnuma geldi şimdi milenyum çocukları nerden bilsin bunları
Çok değil yA 30’un bi tık üstü 40’ın bi tık altı işte MA NE OLMUŞ GENÇİZ KJKJKHKHKHYasiniz ortaya cikti sjxjfjd
Ne güzel işte ……..tezeklerle , koyun kuzularla hasret gideriyoruzOFFF, FORUM KÖY KOKTU...........
Benim dedemin atı vardı...Mükemmel bir şeydi. Sen eşeğe mi bindin........Ne güzel işte ……..tezeklerle , koyun kuzularla hasret gideriyoruz
Kjkhjkklkşjjh
Çocukken yaz tatilini iple çekerdik tatil olsa da köye gidip eşeğe binsek diye çok büyük lükstü yani BMW ile eş değer sen ne anlarsın yaa üfff şehir bebesi khkhjkhjg
Benim anneannemin de atı vardı da binmeye cesarette edemezdik izinde yoktu eşekle idare ediyorduk ee tabi eşek BMW at ferrari sayılırdı kjkhjhBenim dedemin atı vardı...Mükemmel bir şeydi. Sen eşeğe mi bindin........
Yazıyorsun derhal …Ya bir hikaye geldi aklıma ama ismail89’un hikayeci kimliğini elinden almak istemiyorum…
Hadi stock linçliyoruz.OFFF, FORUM KÖY KOKTU...........