Evde doğanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Allah’a şükür orda burda hastane köşelerinde doğmadık.evimizde doğduk,her ne kadar terso doğsam,ebe ayağımı da kırsa..

Hastanede doğmuşum ben...

Hastanede dünyaya geldim ayrıca doğum doktorum aile dostumuz olduğu için çocukları da yakın arkadaşım.

Ben de evde doğanlardanım... Yaşla alakası yok köy ortamı olunca tabi mecbur oluyor biraz evde doğum.
Ebem de yengemdi... Pek de sevmem... Yani ebeme sayılınca pek ses etmiyorum bu sebeple....
Benden sonra eve nasıl bi bereket geldiyse artık kardeşlerim istanbulda özel hastanelerde çıktılar...
Evde doğum öyle pek sağlıklı bir şey değil ne olur ne olmaz.

OFFF, FORUM KÖY KOKTU...........
Ne güzel işte ……..tezeklerle , koyun kuzularla hasret gideriyoruz
Kjkhjkklkşjjh
Çocukken yaz tatilini iple çekerdik tatil olsa da köye gidip eşeğe binsek diye çok büyük lükstü yani BMW ile eş değer sen ne anlarsın yaa üfff şehir bebesi khkhjkhjg

Ne güzel işte ……..tezeklerle , koyun kuzularla hasret gideriyoruz
Kjkhjkklkşjjh
Çocukken yaz tatilini iple çekerdik tatil olsa da köye gidip eşeğe binsek diye çok büyük lükstü yani BMW ile eş değer sen ne anlarsın yaa üfff şehir bebesi khkhjkhjg
Benim dedemin atı vardı...Mükemmel bir şeydi. Sen eşeğe mi bindin........

Benim dedemin atı vardı...Mükemmel bir şeydi. Sen eşeğe mi bindin........
Benim anneannemin de atı vardı da binmeye cesarette edemezdik izinde yoktu eşekle idare ediyorduk ee tabi eşek BMW at ferrari sayılırdı kjkhjh

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Ya bir hikaye geldi aklıma ama ismail89’un hikayeci kimliğini elinden almak istemiyorum…

Geri