Kimse yapmıyor artık yaa oda tarih oldu çoktanBu arada kundak çok tehlikeli çocuğun kemik gelişimi için haberiniz olsun…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimse yapmıyor artık yaa oda tarih oldu çoktanBu arada kundak çok tehlikeli çocuğun kemik gelişimi için haberiniz olsun…
Yazıyorsun derhal …
Eve bile sağlıkçı ebe getiriliyordu öyle hatırlıyorumhfjd yazacaktım biraz sonra… şimdi lise sondayım. İşte bütün sınıf doğumlarımızdan bahsediyoruz. Bir arkadaş, benim ebemin ismi x’miş mi dedi bir şey dedi tam hatırlamıyorum, ebesinden bahsetti yani kdjd neyse ben de çok şehirli olduğum için (hdjdh), doğum ekibinde kadın doğumcuyla beraber ebenin de olabileceğinden habersizim, sanıyorum ki ebe dediğin şey sadece köyde bulunur… dedim ki “yok ben hastanede doğmuşum” jfjd arkadaşım da şey dedi “biz de tarlada doğmadık lari” jfjd huh ebeler önemli:d bi de doulalar çıktı şimdi neyse o konuya tam da hakim değilim kdjd
Ben bile nedir ya... Hemen anneme diyorum,Ben bile evde doğmadım. Siz nasıl becerdiniz evde doğmayı?
Yaş açısından aşkom hdhdhBen bile nedir ya... Hemen anneme diyorum,
angie bile hastanede doğmuş sen nasıl becerdin beni evde çıkarmayı dayanamadın mı köyden hastaneye kadar 2 saat daha tutamadın mı diye.....
Haa şöyle Dökül bakim …… eşeğe binmişliğin de vardır senin kjkhkhkhortanca abim arabada doğmuş. abartmayın, tamam............
onun şey olabilir anca attan düşüp eşege... mecazen...Haa şöyle Dökül bakim …… eşeğe binmişliğin de vardır senin kjkhkhkh
şu kombinle nasıl eşeğe binebilirim.........Haa şöyle Dökül bakim …… eşeğe binmişliğin de vardır senin kjkhkhkh
Yaaaa yirim çok tatlı