Ev mi Yazlık mı ?

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Tesekkur ederim önce bi tapuyu alsaydim öyle tebrik etseydiniz .D

Darisi basiniza .)

• Beğen
Tepkiler: ne
W dukkanlar cok pahali ya..
Ofis tarzi ben istemiyorum pek isime yaramaz gibi.. yani giren bi daha cikmaz.

Yol ustu bildigimiz dukkanlarda fena pahali ama asil deger kazananlarda onlar gibi..

• Beğen
Tepkiler: W
Yine ne cok 'gibi' yazmisim..
Bu turkcem beni öldürecek .S

Evi tercih ederim, oturmuyorsan dahi kiraya verirsin ve o kira ile borcunu ödersin, hepsini karşılamasa bile. Evin getirdiği kar da sana kalır.
Ben hala kredi ödüyorum ama bugün satsam çok karlıyım. Kira da kalsaydım aylık kira bugün ödediğim krediden daha fazla oluyor.
900€'ya yakın kredi ödüyorum, bunun 800€'dan fazlası ana para ve gerisi kredi faizi. Aynı evde bugün kiracı olsam en az 1500€ kira öderim.

Evi tercih ederim, oturmuyorsan dahi kiraya verirsin ve o kira ile borcunu ödersin, hepsini karşılamasa bile. Evin getirdiği kar da sana kalır.
Ben hala kredi ödüyorum ama bugün satsam çok karlıyım. Kira da kalsaydım aylık kira bugün ödediğim krediden daha fazla oluyor.
900€'ya yakın kredi ödüyorum, bunun 800€'dan fazlası ana para ve gerisi kredi faizi. Aynı evde bugün kiracı olsam en az 1500€ kira öderim.
TRde hesaplar ayni olmuyo maalesef

Iki ayri sehirde evlerimiz var bir tane de yazlik olsa fena olmazdi..

Kesinlikle yazlık diyorum..
Ne yatırımı ne borsası ne arsası,ne yapacaksanız bu kadar ölü parayı..eviniz var, azııck kendinizi düşünüp yazın temiz ve hijyen bir yerde konaklamak gibisi yok..
( şunun şurasında ne kadar yaşayacağınız belli değil iken biraz keyif sürmek gerekir)

@crimethink, dün nerdeydin .)
Yazlıkcılar yalniz kalmisti..
Neyse evi alalimda birkac sene kirasini yeriz sonra yazliga ceviririz belki .D

@crimethink, dün nerdeydin .)
Yazlıkcılar yalniz kalmisti..
Neyse evi alalimda birkac sene kirasini yeriz sonra yazliga ceviririz belki .D
Geziyordum yaa..
ya bence sen kararını vermiştin, sadece fikir aldınız ve yine kararından vazgeçmediniz..
Gurbetçilerin ev alma gibi bir takıntısı var..
Hayırlısı olsun hanımefendi allah utandırmasın..

antalya lara ve liman da evim var
istanbul caddebostan ve göktürk de evim var
fethiyede yazlik tekirdag dada var tabi bide balikesir örende var var olu var :)

C şıkkı, Kazlık.

Şu fani dünyada mala mülke para yatırılır mı? Paran varsa kaz yetiştiriciliğine gir, ticaret yapacaksın kardeşim, paran olursa en kral yerlerde ikamet edersin zatün.

Geri