Ev mi Yazlık mı ?

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
İkinci ev diyenler mantikli dusunuyor olabilir, hatta ikinci evde yazlığa göre daha karli bile olunabilinir..
para parayi ceker mantigi..

Fakat ben duygusalim galiba .D
Halen yazlik diyorum..

(Bu konuyu acma amacimda ikinci eve ikna olmak icindi)

Konuya Ultra dahil olmuş ve Melnur'u davet etmiş. Melnur'un da katılımıyla çok sürmeden konuya Tayyip de dahil olacak @Yağmur , faydalanabildiğin fikirler olduysa ne ala. Artık bu konudan hayır gelmez, takibi bırakabilirsin :D

Hep iş yıpratıcı oluyor. Bazen de dinlenmek gerekiyor. Hayat bir kere yaşanır. O da çabuk geçiyor. İkinci ev yine iş demek oluyor. Hatta ek iş. Strese sebep olabilir adam gibi bir kiracı bulamazsan.

@Blackheart, melnur almanyadan bir arkadas sanirim.. almanyada yasayanlar mantikli dusunur guveniyorum ben kendisine .D
Erdoganla olan iliskisine karismam .D

Evin nesi kârlı alacaksın kiraya vereceksin işin yok kiracı ile uğraş yandın

Hep iş yıpratıcı oluyor. Bazen de dinlenmek gerekiyor. Hayat bir kere yaşanır. O da çabuk geçiyor. İkinci ev yine iş demek oluyor. Hatta ek iş. Strese sebep olabilir adam gibi bir kiracı bulamazsan.
Aslinda mantik şu..
Yaşın daha gencken yatirima yönel, kira getirisi ile baska bi yatirim daha yaparsin.. yeterli yatirimi yapinca git yazligini al..
Sanirim git yazligini al dusuncesi 50 den sonrasi icin diyolar .D

Mantiksiz degil soylenenler fakat 50 yasimda simdiki hevesim olacak mi..

Aslinda mantik şu..
Yaşın daha gencken yatirima yönel, kira getirisi ile baska bi yatirim daha yaparsin.. yeterli yatirimi yapinca git yazligini al..
Sanirim git yazligini al dusuncesi 50 den sonrasi icin diyolar .D

Mantiksiz degil soylenenler fakat 50 yasimda simdiki hevesim olacak mi..
50 den sonra biraz yolculuk yaptıktan sonra bütün gün yorgun his edersin kendini. Bir pazar alış verişi bile bitirebilir seni.

Geri