Ev mi Yazlık mı ?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bir eviniz varsa ikinci bir ev almak mi mantiklidir yoksa yazlik mi ?

Yazlik ölü yatirim mıdır ?

Artilari eksileri nelerdir..

Not: Yazlığı kiraya vermicez

2. Ev

Bosver yazligi

Yazlik almaktansa al bir cadir her yil baska koyda tatilini yap

Benim gibi yazlığınız Elazığ da kurak bir dikenli tarlanın ortasındaysa ölü yatırımdır.

2. Ev

Bosver yazligi

Yazlik almaktansa al bir cadir her yil baska koyda tatilini yap
Yaz boyu cadirla tatil mi, sagol ben almiyim .D

Evde de enflasyona gore bile zam yapamiyosun ki, erdogan %25 in ustunde zam yapamaz kimse dedi.. bas agrisi yani..

Tabii İstanbul'da ikamet edip de yazlığı Muğla'dan almayın @Yağmur sonra hafta sonları gitmeye üşenirsiniz.
Var öyle tipler. 1000 km öteden yazlık almış yılda 10 gün gidebiliyor.

@Kurt, satin gitsin dikensiz yerden alin o zaman .)

Aklima bu video geldi .D

Yazlığın konumu önemli, her haftasonu gidebileceğiniz bir yer ise yazlık olabilir. Uzak ise, tatil sizin için ne ifade ediyor? Her tatil başka yerleri keşfetme arayışındaysanız yazlık almanızın anlamı olmayacaktır.
Yatırım arayışındaysanız konumuna göre 1+1 bir veya iki ev daha iyi olacaktır bence.

Eğer kira gelirine ihtiyacınız yoksa yazlık. Hafta sonları dilediğiniz zaman gidip de kafa dinleyebileceğiniz yer olması iyi olur.

Tabii İstanbul'da ikamet edip de yazlığı Muğla'dan almayın @Yağmur sonra hafta sonları gitmeye üşenirsiniz.
Var öyle tipler. 1000 km öteden yazlık almış yılda 10 gün gidebiliyor.
Duymak istedigim cvplar bunlar .D

İkinci evin kirasiyla istedigin gibi tatil yaparsincilar var ama beni tatmin etmedi o dusunce..

Akcay tarafi dusunmustum ama orasi da cok yakin sayilmaz..

@Arkhe, hee hafta sonu gidemem ama kafa dinleyebilecegin bi mekan olmasi rahatlatiyo sanirim..
Bide secim olmadan eldekini degerlendirme duygusu agir basiyor..

Secim sonrasi ekonomik anlamda hersey daha da alt ust olacakmis gibi..

Anladığım kadarı ile mülk alacaksınız ve ne alalım sorunu oldu. İkinci evi alın. Yazlık eksik olsun.

Duymak istedigim cvplar bunlar .D

İkinci evin kirasiyla istedigin gibi tatil yaparsincilar var ama beni tatmin etmedi o dusunce..

Akcay tarafi dusunmustum ama orasi da cok yakin sayilmaz..
O ikinci evciler kusura bakmasınlar ama yaşamayı bilmeyen tipler.
Bir ev, bir araba olsa kafi. İkinci evi alıp da kiraya vermek çok saçma geliyor bana. İkinci ev yerine yazlık alırım. Eğer onu da yapmıyorsam kendime gezme tozma, keyif bütçesi ayırırım. Bu Dünya'ya bir daha gelmeyecek insan. Bir elin yağda, bir elin balda, bir yerlerin de hurilerde sonsuz bir mutluluktan bahsedilen ikinci bir yaşam da yok diye tahmin ediyorum.
O yüzden insan keyif aldığı şeyler yapmalı ki ihtiyarladığında gençlere "şimdi senin yaşında olsaydım..." temalı zırvalardan bahsetmemeli.

İkinci ev.
yazlık lazım olursa gider kiralarsınız. Her yerde günlük, haftalık, aylık kiralık yazlıklar var.

Yazı geçireceğiniz bir yazlık olsun. hafta sonu için bir yerlere gitmek çok yorucu. Temizlik ile geçer hafta sonu. Çünkü bir haftada çok toz birikiyor. Bir kaç hafta uzak kalındığında hepten pislik birikiyor.

Hafta sonu için bağ evi öneririm. Tek odalık bir konaklama kulübesi. Fazlası iş çıkarır.

Geri