Et nasıl yenilmeli?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Peki hocam sorum şu; ekmek makarna hamurla beslenen çocuk mu daha sağlıklı olur yoksa iyi pişmiş domuz etiyle mi :d sağlıktan kastım, fiziksel gelişim, zeka vs.

Iki gida arasında tercih yapılacaksa iyi pişmiş domuz etiyle tabii ki fakat iki alternatif dışında sağlıklı bi tercih değil diğer kırmızı etlere nazaran. Dana eti de çok aman aman değil. Kuzu ve keçi etinin biyokimyasal kalitesi ve emilimi çok iyi. Hemen hemen yumurta gibi diyeyim.

Iki gida arasında tercih yapılacaksa iyi pişmiş domuz etiyle tabii ki fakat iki alternatif dışında sağlıklı bi tercih değil diğer kırmızı etlere nazaran. Dana eti de çok aman aman değil. Kuzu ve keçi etinin biyokimyasal kalitesi ve emilimi çok iyi. Hemen hemen yumurta gibi diyeyim.
Olsa da bir süt kuzusu çevirip gömsek < 3

Hacı dedem 1 resimdekini görse dana daha can vermemiş deyip tekrar kesmeye kalkardı.

eti birdeki gibi yemeyen de kendine et severim demesin bir zahmet.
olm sizin dedeleriniz atı sirtindayken yemeye başlamış insanlar.

4 ideal. Hem sulu kalır hem de daha lazzetli olur.
Etteki bakteriler ise et beklediğinde tehlikeli hale gelir diye biliyorum. Örneğin bazı ülkelerde direkt çiğ olarak servis edilen yemekler, başlangıçlar vardır. En meşhuru da ( @aegishjalmur kesin yemiştir. ) carpaccio'dur. Eğer tadını merak eden olursa İstanbul'da, Pap's İtalian'da deneyebilir.

4 ideal. Hem sulu kalır hem de daha lazzetli olur.
Etteki bakteriler ise et beklediğinde tehlikeli hale gelir diye biliyorum. Örneğin bazı ülkelerde direkt çiğ olarak servis edilen yemekler, başlangıçlar vardır. En meşhuru da ( @aegishjalmur kesin yemiştir. ) carpaccio'dur. Eğer tadını merak eden olursa İstanbul'da, Pap's İtalian'da deneyebilir.
Onu pizzada seviyorum sadece ama iyi bir yerde tartar da olabilir… :d misal; sunset…

1'i seçen arkadaşlar varsa tabağa koymadan hayvanı ısırarak yesin bir fark yok çünkü

Geri