Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kişi başına yıllık kaç kilo et düşüyor ortalama?Ya sen neden tr ile uğraşıyorsun![]()
3000 bin kiloKişi başına yıllık kaç kilo et düşüyor ortalama?
Yav İba ne söylediğinin farkındamısın, yandaşlık yapacam diye milleti günlük 8,5 kiloya yakın et tüketimiyle nelere benzettiğinin farkındamısın. Neyse ayılar dahi bu kadar tüketim yapsalar 10 katı daha büyürler.3000 bin kilo
Fakirlikten değil de b12 düşürüyor. O da sinir sistemini zayıflatıyor. skljksEti çok tüketebilen insanın genel olarak sorun çıkarma yada gergin olmak için sebebi yoktur. Aksine et yiyemeyen insan agresiftir, çünkü genel olarak fakirdir.
Eti çok seviyoruzYav İba ne söylediğinin farkındamısın, yandaşlık yapacam diye milleti günlük 8,5 kiloya yakın et tüketimiyle nelere benzettiğinin farkındamısın. Neyse ayılar dahi bu kadar tüketim yapsalar 10 katı daha büyürler.
Allahını seversen konumuz bu mu yıldırdın yemin ediyorum ya daha ne kazar ezileceğiz trde yaşıyoruz diye ama dur sen dua et yurt dışındaki türkler trye gelmek zorunda kalmasın işte o gün sen bu forumu terk et yoksa gazabımdan kurtulamazsın SjsjsjsjsjYav İba ne söylediğinin farkındamısın, yandaşlık yapacam diye milleti günlük 8,5 kiloya yakın et tüketimiyle nelere benzettiğinin farkındamısın. Neyse ayılar dahi bu kadar tüketim yapsalar 10 katı daha büyürler.
Sakin ol Serçe, ilk yorumumda zaten öfkenin et tüketimi ile alakalı olmadığını ima ettim. İba ile aramızdaki sohbete takılıp tatlı canını sıkma. Mesela sen bir vegitarian olarak sıfır et tüketiyorsun, sen hiç öfkeli değilmisin? O kadar sakin ve tatlı yazıyorsun ki bu soruyu sormak ihtiyacı duydum.Allahını seversen konumuz bu mu yıldırdın yemin ediyorum ya daha ne kazar ezileceğiz trde yaşıyoruz diye ama dur sen dua et yurt dışındaki türkler trye gelmek zorunda kalmasın işte o gün sen bu forumu terk et yoksa gazabımdan kurtulamazsın Sjsjsjsjsj
Ben etmi yiyormuşumSakin ol Serçe, ilk yorumumda zaten öfkenin et tüketimi ile alakalı olmadığını ima ettim. İba ile aramızdaki sohbete takılıp tatlı canını sıkma. Mesela sen bir vegitarian olarak sıfır et tüketiyorsun, sen hiç öfkeli değilmisin? O kadar sakin ve tatlı yazıyorsun ki bu soruyu sormak ihtiyacı duydum.
Sıfır et tüketmek et yemek mi oluyor? Sakin ol diye de özellikle uyardım ama gene olmadı.Ben etmi yiyormuşum![]()
Sence ben senin yüzünden banlanır mıyım : DSıfır et tüketmek et yemek mi oluyor? Sakin ol diye de özellikle uyardım ama gene olmadı.
Kesinlikle hayır. Sus de susarım senin için.Sence ben senin yüzünden banlanır mıyım : D
Yaaa saçmalama atışmayıda seviyorum takılıyorum sana iyiki varsınKesinlikle hayır. Sus de susarım senin için.
İş yerimde yemek falan da vermiyorlar eti nasıl yiyeyim ajshfjlk@melnur eti sadece iş yerinde çıkan yemeklerde yediğini saklama
Ne saçmalaması yaa, ironimi dahi anlayamıyorsun, üzüyorsun beni, öfkeleniyorum şimdi et dahi bulamama rağmen.Yaaa saçmalama atışmayıda seviyorum takılıyorum sana iyiki varsın*
Yok yok anlıyorum da seni kızdırmak hoşuma gidiyor Sjsjsjİş yerimde yemek falan da vermiyorlar eti nasıl yiyeyim ajshfjlk
Ne saçmalaması yaa, ironimi dahi anlayamıyorsun, üzüyorsun beni, öfkeleniyorum şimdi et dahi bulamama rağmen.