Et`i çok tüketen insanların öfkeli olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sürekli et yiyen insanların öfkeli olduğuna dair bişey okudum geçen varmı cidden böyle bişey en çokta kırmızı et.

İnsan doğası gereği hem otçul hem de etçildir ancak öfke ile et yeme arasında bir bağlantı yoktur.

Kimi insan ağırlı olarak et yer kimisi de sebze-meyve ağırlıklı beslenmeyi tercih eder ancak sağlıklı olan her ikisinden de kararında yemektir.

Şiddetli et yeme isteği b12 eksikliği.

Paradoks iceren bir konu.Et tuketen ofkeli,tuketmeyen sakin oldugunu varsayalim.Dunya uzerinde pamuk gibi olan nadir ulkelerden olmamiz gerekiyor,zira et fiyatlarina bakinca herkesin ofkelenecek duzeyde yiyebilecegini sanmiyorum ben.

Serçe yine kuyuya bir taş atmış. hadi varsayalım doğru, en azından şöyle düşünün sürekli protein tüketen biriyle tartışmak sürekli karbonhidrat tüketen biriyle tartışmaktan çok daha iyidir.

Sürekli et yiyen insanların öfkeli olduğuna dair bişey okudum geçen varmı cidden böyle bişey en çokta kırmızı et.
Cidden merak ettim nerden okudun tjrjrjr
Cübbeli mi söyledi hani zenginler fakirlerden 500 yıl sonra cennete gidecek demişti ya bu da yeni vaazi mi xd

Attığım taşı çıkarana madalya var

etin yanında ne içilmiş onun araştırılması lazım bence
ama bence tabi

Veganliga merak saldigim bir dönem belgeselde geçiyordu buna benzer durumlar. Yediğiniz hayvandan size geçen pek çok şey var diye. Bir kere çok fazla et yerseniz zaten tansiyondur kalp damar tikanikligidir her şey olur ee sinir zaten olması çok normal bunların yanında... ama bir de yeterince et tuketememe durumu var istenildigi halde. Bu da sinire neden olur.... kısacası bir şeyin yokluğu iç cektirir; çoğu ise zarar ettirir....

• Alkış
Tepkiler: ne
Ne alakasi var

Türkiye'de et tüketimi az ama iinsanlar doktora dahi saldırıyorlar ajJkflöj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
her seyin fazlasi zarar diye bosa dememisler demek ki

amaan canim et cekti

Geri