Et`i çok tüketen insanların öfkeli olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
güzel yurdumun samimiyetsiz insanları
anca birbirlerini yerler

İlk defa duyuyorum böyle bişey,
Mantıklı gelmedi;D

Yav İba ne söylediğinin farkındamısın, yandaşlık yapacam diye milleti günlük 8,5 kiloya yakın et tüketimiyle nelere benzettiğinin farkındamısın. Neyse ayılar dahi bu kadar tüketim yapsalar 10 katı daha büyürler.

Eti çok tüketebilen insanın genel olarak sorun çıkarma yada gergin olmak için sebebi yoktur. Aksine et yiyemeyen insan agresiftir, çünkü genel olarak fakirdir.
Fakirlikten değil de b12 düşürüyor. O da sinir sistemini zayıflatıyor. skljks

her şeyin fazlası zarar olduğu için dolaylı yoldan bir şeyleri tetikleyebilir ancak doğrudan sinirle bağlantısı olduğu bilgisine sahip değilim.

Yav İba ne söylediğinin farkındamısın, yandaşlık yapacam diye milleti günlük 8,5 kiloya yakın et tüketimiyle nelere benzettiğinin farkındamısın. Neyse ayılar dahi bu kadar tüketim yapsalar 10 katı daha büyürler.
Eti çok seviyoruz

Allahını seversen konumuz bu mu yıldırdın yemin ediyorum ya daha ne kazar ezileceğiz trde yaşıyoruz diye ama dur sen dua et yurt dışındaki türkler trye gelmek zorunda kalmasın işte o gün sen bu forumu terk et yoksa gazabımdan kurtulamazsın Sjsjsjsjsj

Allahını seversen konumuz bu mu yıldırdın yemin ediyorum ya daha ne kazar ezileceğiz trde yaşıyoruz diye ama dur sen dua et yurt dışındaki türkler trye gelmek zorunda kalmasın işte o gün sen bu forumu terk et yoksa gazabımdan kurtulamazsın Sjsjsjsjsj
Sakin ol Serçe, ilk yorumumda zaten öfkenin et tüketimi ile alakalı olmadığını ima ettim. İba ile aramızdaki sohbete takılıp tatlı canını sıkma. Mesela sen bir vegitarian olarak sıfır et tüketiyorsun, sen hiç öfkeli değilmisin? O kadar sakin ve tatlı yazıyorsun ki bu soruyu sormak ihtiyacı duydum.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sakin ol Serçe, ilk yorumumda zaten öfkenin et tüketimi ile alakalı olmadığını ima ettim. İba ile aramızdaki sohbete takılıp tatlı canını sıkma. Mesela sen bir vegitarian olarak sıfır et tüketiyorsun, sen hiç öfkeli değilmisin? O kadar sakin ve tatlı yazıyorsun ki bu soruyu sormak ihtiyacı duydum.
Ben etmi yiyormuşum :emoji_thinking:

İş yerimde yemek falan da vermiyorlar eti nasıl yiyeyim ajshfjlk

Ne saçmalaması yaa, ironimi dahi anlayamıyorsun, üzüyorsun beni, öfkeleniyorum şimdi et dahi bulamama rağmen.
Yok yok anlıyorum da seni kızdırmak hoşuma gidiyor Sjsjsj

Abim neden bu kadar sinirli şuan anladım.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri