W
Elmas Üye
Ya bu deprem olayindan sonra bi sisti sonra toparlanmadi bir daha rahatsiz olmaya basladim.göz kapağında bir şey görünmüyor senin, ne var ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bu deprem olayindan sonra bi sisti sonra toparlanmadi bir daha rahatsiz olmaya basladim.göz kapağında bir şey görünmüyor senin, ne var ki
Senden ne zaman bekliyoruz inş ;dNolduuu
Vay neresi değişti ;dKeşke acısız sancısız süreçsiz olsaydı
Değişmedi ki değişirdi amaVay neresi değişti ;d
Allah mecbur bırakmadıkca asla! SkljjlSenden ne zaman bekliyoruz inş ;d
Pardon o vakit, ben de oldun ameliyat acısından bahsediyorsun sandım. Sorry .Değişmedi ki değişirdi ama
İzledim gördümPardon o vakit, ben de oldun ameliyat acısından bahsediyorsun sandım. Sorry .
Helal. Formanın yanına isim yazdırmayı da hak ettin ;dAllah mecbur bırakmadıkca asla! Skljjl
Hayatta her şeyin orijinalini isteriz, kendi vücudumuz dışında ;dİzledim gördüm![]()
Valla orjinalini de istediğimiz gibi olaydı isterdik her orjinal şeyi beğenmiyoruz neticede :dHayatta her şeyin orijinalini isteriz, kendi vücudumuz dışında ;d
Zor bir süreç, bende duydum . Özellikle burun
Benim bir arkadaşın yaptırdı, ama burnu hala uzun ben bişey anlamadım, sadece eğri kısım gitmiş. Kısaltma yok mu bu opesrayonda ? ;dValla orjinalini de istediğimiz gibi olaydı isterdik her orjinal şeyi beğenmiyoruz neticede :d
İzlediğim burundu zaten Allahım sen koru
Kişinin isteğine göre o ayrıca devlette ise sağlık sorunu varsa yapıyor yoksa estetiği yapmıyorBenim bir arkadaşın yaptırdı, ama burnu hala uzun ben bişey anlamadım, sadece eğri kısım gitmiş. Kısaltma yok mu bu opesrayonda ? ;d
Özel daha sağlam benceKişinin isteğine göre o ayrıca devlette ise sağlık sorunu varsa yapıyor yoksa estetiği yapmıyor