Estetik yaptıran kadınlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
- Güzel olmadığını düşünüp, güzel olmayan yerlerini güzelleştirmek isteyen kadınlar.
- En çok burun, sonra dudak ve göğüs operasyonu yaptırırlar.
- Estetik yaptırmayan kadınlar tarafından sürekli eleştirilen kişiler olurlar. Şahsen estetiğe karşı değilim. İnsan kendini daha iyi hissediyorsa yaptırmalı.

Bknz; Kısmetse Olur ''Melis Buse Betkayan''

2447410_3dbcc0aa9d4626e19876b0559fc253d9_640x640.jpg

Kendi adıma estetik karşıtıyım ve doğallık taraftarıyım ancak yaptırana da karışma hakkımız yok elbette ki benim çevremde de çok var.

Dudak estetiği kötü duruyor ve hastalık gibi bir şey oluyor bence :S yaptırmayınnn
Kaş burun çene meme ihtiyaç duyulursa tabi ki olabilir.

Balon gibi şişirilmiş dudaklar bana hiç seksi gelmiyor.

Son düzenleme:
Özgüven eksikliği.
Ama sarışınlara yakışıyor. :)

Hep sizin yüzünüzden.

5-10 seneye kadar çinliler hakkında ne düşünüyorsak bizim kadınlar hakkında da aynısını düşünmeye başlayacağız. gucci kadar marjinal olamayacağım ama farklı olanın her zaman albenisi daha yüksek oluyor.

Bununda dövme gibi ciddi bir hastalık olduğunu düşünüyorum.
Estetikli çoğu kadın ilk haline dönmek istiyordur eminim

Küçük estetik operasyondan zarar gelmez, özellikle burun önemli. Kocaman burnu olan bir kadınla öpüşmek zor oluyor.

Hem kadınları yıpratıyoruz hemde estetik yaptırmalarına laf söylüyoruz.

Sağlık açısından önerilenlere elbette sözümüz yok fakat estetik öyle bir sektör haline geldi ki hiçbir sorunu olmayan da yaptırıp başka birine dönüşmeye çalışıyor daha doğrusu yine bir dayatma ile öyle yapması gerektiği hissettiriliyor / düşündürülüyor.

pyt213.jpg

Geri