Estetik yaptıran kadınlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
ben arada kendime mutluolim diye süplis yumurta alırım, mesela 10 tane alırım 5-6 tanesinden aynı oyuncak yahut aynı oyuncağın uf ağccık nüanslısı çıkar. ve üzülürüm.

işte kıssadan hisse hikayemi şimdi anladınız mı...

ama mesela Mine Tugay, isterse ayak parmağı bile estetik olsun bize ne, karı kitap gibi olmuş mu olmuş, gerisi vays, veri nays.

Botoks estetikten sayiliyorsa artik dahil oldugum kadindir. Alnima ve goz cevreme yaptirdim ve baya begendim. Dusuk goz kenarimi ebru gundes kasi misali kaldiran botoksa bence tesekkur etmeliyiz. Ha artik kasimi catamiyorum. Hep bir pozitif durus, hep bir tepkisiz yuz. Oysa icimde ne firtinalar kopuyor. Bir de kasimi yukari dogru kaldiriyorum ama belli olmuyor. Zaten hayir diyemiyordum simdi fiziken de diyemiyorum. Mikemmel. En mutlusu da enisteniz. Artik hic kizmiyorsun diyor. Iste sonra juju neden cemkirdi. Neyse bence guzel bir etkinlikti. Firtinalarr koparsa kopsunnn suruklesin ikimiziiii.

kaz ayakları alın elmacık dudak gibi yerlerde botoks cok bariz anlaşılabiliyor

Kendi bilir ya..bana ne?

Toplum tarafından ağırlıklı ve direktif olarak dayatılan güzellik algısı yüzünden bu operasyonlara yöneliyorlar hep,kendinizi her halinizle sevin ve kabul edin.

Sağlık sadece hastalık ve sakatlığın olmayışı değil, bedence, ruhça ve sosyal yönden tam iyilik halidir.”

DSÖ böyle demiş. Mantıklı da bir tanım. Yani insan kendini görünüşü yüzünden rahatsız hissediyorsa bu sağlığı ile ilgili bir durumdur ve sağlığını iyiye götürecek her adımı atmak onun hakkıdır. Eleştirmemizin anlamı yoktur.

Geri