burasi if herkes kusursuz kimse estetiğe ihtiyaç duymaz bu böyLe biLine uleen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kankim downı falan yok bu işinin 2den 1e düşünce de sıkıntı oluyormuş diye okudum ben, senin operasyonu yapan mikro cerrahiyle bir daha bir görş istersen xd xdahaha ulan sataşmadan duramıyorsun di mi? yalnız kanka downsize operasyonlarında olmuyor öyle etkiler... zıttı için bi araştır...
Seyhan Soylu olmuş buAnna’nın tavsiye ettiği ucuz estetik doktoruna giden melodramın son hali..
Ekli dosyayı görüntüle 54582
Konya’da yaptırmışSeyhan Soylu olmuş bu
Konya’da bulunan Nov Otel’e Murat Övüç gelecekti linç korkusundan gelemedi..O nasıl gelmiş @YabaniKonya’da yaptırmış
Hollywood face .(O ne be
Yaşlanınca dediğin zaten 60-70e gelince sarkan tek yer yanak olmayacak, gençken düzeltelim sonrasına bakarız ahahyanaktaki yağları aldırma... türkçe konuşsana ayehamur yaptırdığın belli olmasın diye değişik değişik isimler...
bişektomi ben de severim ama yaşlanınca çok sarkıyor diyolla. her seferinde astıramam ki yüzümü yukarı. mecbur içerden dişimizle ısırcaz bi kısmını.