Yabani
Elmas Üye
Senin heykelini yapıp tapmak şart olduEstetiğe vereceğim parayı rakıyı verip içip guzellesirim xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin heykelini yapıp tapmak şart olduEstetiğe vereceğim parayı rakıyı verip içip guzellesirim xd
Güzel bı yerde olsun heykelim yabiss xdSenin heykelini yapıp tapmak şart oldu
Ayıpsın yarboşş Tekirdağ rakı fabrikasının karşısına dikeceğim heykeliniGüzel bı yerde olsun heykelim yabiss xd
Ahu canimm tşk xd arada ziyaret edersinAyıpsın yarboşş Tekirdağ rakı fabrikasının karşısına dikeceğim heykelini
Artık türbe ziyareti yerine seni anmaya geleceğiz yarmko idolümüzsünAhu canimm tşk xd arada ziyaret edersin
Taş atan olursa illa ki olucak izin verme tamam xdArtık türbe ziyareti yerine seni anmaya geleceğiz yarmko idolümüzsün
Taş gibi hatunsun normaldir taş atmaları D:Taş atan olursa illa ki olucak izin verme tamam xd
Duyduğuma göre kendine üçüncü bir kol yaptırmışsın yakışır..Bu operasyonlarim vidyolarini izledim.
Aman tanrim.
Insan kendine bu kötülügü nasil yapar?
Marilyn Manson kaburgasini aldirmis.
Bilen bilir nedenini.
Sen de cok ilginc seyler duyuyosun.Duyduğuma göre kendine üçüncü bir kol yaptırmışsın yakışır..
baskan artik kesinlikle senin trocu olduguna eminim.Allah’a şükür herbişeyim daha doğal tepeye az bi saç ektirmeye düşünüyorum sadece…
mika nihayet kadına döndü.
Ekli dosyayı görüntüle 54557
Üçüncü kol espirisi siyahiler içindi tıro filan değil kızın aklını bulandırma.benimkisi mücadeleci anlamında dedim sürriya hanımabaskan artik kesinlikle senin trocu olduguna eminim.
anne... sen misin?...sdkhfdf ben ne zaman böyle bir serzenişte bulunsam annem de aynı cümleyi kuruyo.......Yok. Yaptıracağımı da çok sanmıyorum.
Bazen burnuma bi el mi attırsam diyorum kendi kendime. Sonra diyorum ki sennn kimsiinnn de yüce Rabbinin yaptığını beğenmiyosun....
yok be olm onun icin demedim neden onun aklini bulandiriyim.Üçüncü kol espirisi siyahiler içindi tıro filan değil kızın aklını bulandırma.benimkisi mücadeleci anlamında dedim sürriya hanıma
Bel altı konular popülerliğini daima koruryok be olm onun icin demedim neden onun aklini bulandiriyim.
actigin konular genellikle bu tarz icerikler diye dedim
yok lan burdakilerin yarisi aseksuel mk kabdbndBel altı konular popülerliğini daima korur
Hdşdkdşdk öperim anneciinin ellerini. Çok haklıyız :panne... sen misin?...sdkhfdf ben ne zaman böyle bir serzenişte bulunsam annem de aynı cümleyi kuruyo.......