Estetiğiniz var mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
burasi if herkes kusursuz kimse estetiğe ihtiyaç duymaz bu böyLe biLine uleen

Anna’nın tavsiye ettiği ucuz estetik doktoruna giden melodramın son hali..
45697E74-EDCE-439D-8150-8A9854600CBC.jpeg

Ayyy bide bu vardı dudak ne hale gelmiş
Dudak dolgusu yaptırmayın kizlar çok itici duruyor sinsi dudak gezin daha iyi ahshxg

ahaha ulan sataşmadan duramıyorsun di mi? yalnız kanka downsize operasyonlarında olmuyor öyle etkiler... zıttı için bi araştır...
Kankim downı falan yok bu işinin 2den 1e düşünce de sıkıntı oluyormuş diye okudum ben, senin operasyonu yapan mikro cerrahiyle bir daha bir görş istersen xd xd

Ben bi minik fransiz askisi, bi de ufak bi jawline, bi de melom gibi burun ucu dolgusu..istiyorum ama onu yaptiracak bende mabat yok. O yuzdeeeeen oyna devam.

yanaktaki yağları aldırma... türkçe konuşsana ayehamur yaptırdığın belli olmasın diye değişik değişik isimler...
bişektomi ben de severim ama yaşlanınca çok sarkıyor diyolla. her seferinde astıramam ki yüzümü yukarı. mecbur içerden dişimizle ısırcaz bi kısmını.

yanaktaki yağları aldırma... türkçe konuşsana ayehamur yaptırdığın belli olmasın diye değişik değişik isimler...
bişektomi ben de severim ama yaşlanınca çok sarkıyor diyolla. her seferinde astıramam ki yüzümü yukarı. mecbur içerden dişimizle ısırcaz bi kısmını.
Yaşlanınca dediğin zaten 60-70e gelince sarkan tek yer yanak olmayacak, gençken düzeltelim sonrasına bakarız ahah

Estetiğe vereceğim parayı rakıyı verip içip guzellesirim xd

Var, burnum.
Öncesinde de çirkin bir burnum yoktu. Talihsiz bir kaza sonucu yamulmuştu, toplattırdım.

Geri