Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ahaha ulan sataşmadan duramıyorsun di mi? yalnız kanka downsize operasyonlarında olmuyor öyle etkiler... zıttı için bi araştır...@Raskolnikov senin operasyon nasıl geçti? Fonksiyon kaybı yok artık di mi? xd
maksimum estetik bu olmalı işte... ben de kolumdaki deri üstü tümörü gibi bi şeyi aldırdım da tepemde dedikodu yapan doktor ve asistan yüzünden bi kısmı içerde kaldı.Kirmizi ben aldirdim yuzumden elime takilip duruyordu
kaburgalarını aldırıyorlar anna hanım... 25 cm kalıyor beliniz, ne kadar güzel... bratz bebekleri gibi.Belimi incelemeyi düşünüyorum.. kum saati gibi dursun istiyorum.......
slkjj bazıları belini inceltiyor.. dudaklar, yanaklar botokslu.. bakışlar Ajda Pekkan, Seda Sayan karışımı... bunu sanki belinden sıkmışlar bütün her şey yukarı doğru fırlamış.. boğuluyor kadıncağız.. bakınca bunu hissediyorum....kaburgalarını aldırıyorlar anna hanım... 25 cm kalıyor beliniz, ne kadar güzel... bratz bebekleri gibi.
sonra da ayının teki gelip kırar beli sen daha çeksene elini diyemeden...