Estetiğiniz var mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Allah’a şükür herbişeyim daha doğal tepeye az bi saç ektirmeye düşünüyorum sadece…

mika nihayet kadına döndü.
EA6A7CA1-53EE-4BC2-BAB9-0FF8C9AE002E.jpeg

bu kim ve neden ünlü?

neyse güzellik özgünlük olmadan pek de şey diil açıkçası. ben şablon suratları görmekten gerçekten sıkıldım. estetik cerrahlar biraz daha özgün olmalı. ne bileyim bazısının da yanağına bi gamze konduruver mesela?

hadi surat aynı, ulan bari makyaj stilleri değişse yemin ederim bu ölü toprak/sonbahar renklerinden de bıktım artık. ucuz gelin makyajı görmek istiyorum, bundan iyidir; ciğer gibi kırmızı dudaklar, masmavi göz farı, kırmızı rujdan allık falan. yetti bu asil tonlar!

Tiktok solucanı bu iki şebeklik yapıp parayı vurdu

Yok ama göz bölgesine yaptırmayı düşünüyorum, gözaltı torbalarım ve kaz ayaklarım var yaşlanıyoruz iyice 50.000 bakımım geldi.

estetiğim yok ama her gün önümüze düşen yapma bebekleri görünce estetik yaptırılacak yerler çıkıyor meydana. dozunda estetik müdahaleler kişiyi iyi hissettirebilir ama şu an herkesin çenesi hacivat gibi, jawline basılan çene hattı sivri biber gibi, dudaklar dudaklıktan çıkmış, bişektomiyle herkes michael jackson, gözler allahına kadar çekikleştirilmiş falan. tofaş fabrikası gibi sürekli aynı tip insanlar.
ben yaptırmaya cesaretim olursa göz kapağı kenarına bi küçük botoks kondurup düşüklüğü kaldırırım onun dışında cesaret edemem. burnumun ucuna da azıcık dolgu yaptırırım.

Yok ama karşı değilim
Yaptırır mıyım, korkarım ben yaa .p

kan tahlilinden bile irrite oluyorum ben, böyle bir şeye girişmem için ciddi rahatsız olmam lazım. şimdilik ne böyle bir rahatsızlığım ne de ihtiyacım var. du bakalım.

Yok. Yaptıracağımı da çok sanmıyorum.
Bazen burnuma bi el mi attırsam diyorum kendi kendime. Sonra diyorum ki sennn kimsiinnn de yüce Rabbinin yaptığını beğenmiyosun....

ben de ayva göbeğime takılıyordum... artık takılmıyorum, makbulmüş... ya da beni böyle kandırdılar... KİM KANDIRDI ULAN BENİ, HATIRLAMIYORUM

Kirmizi ben aldirdim yuzumden elime takilip duruyordu
maksimum estetik bu olmalı işte... ben de kolumdaki deri üstü tümörü gibi bi şeyi aldırdım da tepemde dedikodu yapan doktor ve asistan yüzünden bi kısmı içerde kaldı.
düşünün ben meme yaptırsam demek ki yılgın sokak köpeği memesine döner memelerim hiç şansım yok...

Belimi incelemeyi düşünüyorum.. kum saati gibi dursun istiyorum.......

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Belimi incelemeyi düşünüyorum.. kum saati gibi dursun istiyorum.......
kaburgalarını aldırıyorlar anna hanım... 25 cm kalıyor beliniz, ne kadar güzel... bratz bebekleri gibi.
sonra da ayının teki gelip kırar beli sen daha çeksene elini diyemeden...

kaburgalarını aldırıyorlar anna hanım... 25 cm kalıyor beliniz, ne kadar güzel... bratz bebekleri gibi.
sonra da ayının teki gelip kırar beli sen daha çeksene elini diyemeden...
slkjj bazıları belini inceltiyor.. dudaklar, yanaklar botokslu.. bakışlar Ajda Pekkan, Seda Sayan karışımı... bunu sanki belinden sıkmışlar bütün her şey yukarı doğru fırlamış.. boğuluyor kadıncağız.. bakınca bunu hissediyorum....
Ama onlarda bizi beğenmiyor öyle de bir durum var....

Fazlasına gerek yok ..bikere bişi yaptırınca hep uğraşmak istiyosun heralde xd
Şuan yok ama ilerde ufak dokunuslar olabilir xd

Forumda herkes güzel olunca, kimse estetiğe gerek duymamış. Hayır bu konuyu açan utansın, burası if kardeşim ne estetiği yahu. Piyasanın en elit forumu burası, dış görünüş ve güzellik önemli değil konusunu görmedin mi? Burada önemli olan karakter.. forumumuzun bütün kadınları çok güzel, erkekler de eh işte idare eder.

Geri