Eski sevgilimin eski sevgilisi beni stalklıyo, naapmalıyım .s.s

Konu sahibi son olarak 1065 gün önce görüldü
gerçekten çok üzüldüm öyle düşünmene:liv:
Benim annem senin de annen biliyosun:liv:
Bu arada meto nun selamı var :asd:

bak görüyor musun sana selamı olan bi metom bile yok :agla:
Yok arkadaş ben kendimi intihar edicem .s.s bi arkadaş acısız intihar yöntemi biliyormuş ama söylemediydi acaba sormak için yazsam mı :dyg:

bak görüyor musun sana selamı olan bi metom bile yok :agla:
Yok arkadaş ben kendimi intihar edicem .s.s bi arkadaş acısız intihar yöntemi biliyormuş ama söylemediydi acaba sormak için yazsam mı :dyg:

Ben daha oraya gelmeden biz daha kavusmadan ben o cafe ye gitmeden o d..... ya nispet yapmadan intihar edemezsin:liv:

Sen ankarada gezerken ben de seni stalkladim :liv:

eski sevgilim instagram hikayelerimi stalklıyo sence naapmalıyımmm :honk:
he bu arada yeni biriyle tanıştım :dyg:
geçen serap diye birine bebeyiimm yazdım telefondan gördü cevap vermedi sen değilmişsin ama kimdi acaba :honk:

eski sevgilim instagram hikayelerimi stalklıyo sence naapmalıyımmm :honk:
he bu arada yeni biriyle tanıştım :dyg:
geçen serap diye birine bebeyiimm yazdım telefondan gördü cevap vermedi sen değilmişsin ama kimdi acaba :honk:

Beni beni mariani ???:liv:

hala daha şey ediyor beynine vurduğum :honk:

Tenhaya çekip aklını alalım reis. :T:

Onun eski sevgilisini ve onun da eski sevgilisini bulup kurbanda danaya girin. Şlkjklk

Onun eski sevgilisini ve onun da eski sevgilisini bulup kurbanda danaya girin. Şlkjklk

dünya küçük, olur mu olur .s.s
geçen avrupa turuna çıktım, turda kızın orta okuldan sıra arkadaşıyla falan tanıştım olaylar olaylar :honk:

dünya küçük, olur mu olur .s.s
geçen avrupa turuna çıktım, turda kızın orta okuldan sıra arkadaşıyla falan tanıştım olaylar olaylar :honk:
ulan gerçekten bu olay yaşandı yaa :honk:
abartıyo kezban dersiniz .s.s

bir allahın kulu da şu konuda git konuş sor dememiş, konuşmamış olmam hala içimde yaradır.............................

Geri