Eski sevgilimin eski sevgilisi beni stalklıyo, naapmalıyım .s.s

Konu sahibi son olarak 1065 gün önce görüldü
Stalkliyo ne demek?

Classiic

Stalk, sosyal medya platformlarında bir kişinin bir başka kişiyi sosyal medya hesaplarında araştırması, gözetlemesi, paylaşımlarını incelemesi anlamını barındırıyor.

Ya bebeyim seni benim dışımda normal insan buldumu hiç acaba ???:D

Sen tongaya düşecek kafa yapısına sahip biri değilsin kamki şülale değil aşiretle saldırsalar seni yenemezler ama senin ismine her tıkladıkların virüs yollama metotları var

Sen tongaya düşecek kafa yapısına sahip biri değilsin kamki şülale değil aşiretle saldırsalar seni yenemezler ama senin ismine her tıkladıkların virüs yollama metotları var

kamki bunlar laz .s.s

Her twite fav yap
Her twitte laf sokak
Beni hatirlaaaaaa

haha twiterın sensiz tadı tuzu yok .s.s ben laf sokmuyorum artık söyleyeceklerimi direkt söylüyorum zira hedef şaşıyo biliyon :honk: konunun linkini twitera mı atalım naapalımm bebeyimmm ne kadar çaresizimmmmmm .s.s

kamki bunlar laz .s.s

haha twiterın sensiz tadı tuzu yok .s.s ben laf sokmuyorum artık söyleyeceklerimi direkt söylüyorum zira hedef şaşıyo biliyon :honk: konunun linkini twitera mı atalım naapalımm bebeyimmm ne kadar çaresizimmmmmm .s.s

Kız artık eski performansim yok birini bulunca kaybediyorum kendimi ben:((((

Stalklamak, gizlice takip etmekse, gizli olan bir şey nasıl anlaşılır? Anlaşılıyorsa neresi gizlidir? Bu kısım merak uyandırdı bende. Konu dışı bir mesaj oldu gerçi bu da :)

sonra benim ofisimi basıyorlar .s.s

Kız artık eski performansim yok birini bulunca kaybediyorum kendimi ben:((((

arkadaş çevremi gözden geçircem :T:

Stalklamak, gizlice takip etmekse, gizli olan bir şey nasıl anlaşılır? Anlaşılıyorsa neresi gizlidir? Bu kısım merak uyandırdı bende. Konu dışı bir mesaj oldu gerçi bu da :)

kesinlikle böyle paranoyakça düşüncelerim yoktu ta ki etiketlenene kadar .s.s stalklarsın eyvallah da gözüne sokmak nedir de mi .s.s

Seninle arkadaş olmak istiyor belki:p Ona o fırsatı ver sana anlatacakları var belli ki.

Geri