Eski sevgilimin eski sevgilisi beni stalklıyo, naapmalıyım .s.s

Konu sahibi son olarak 1065 gün önce görüldü
Ben öyle herkesi sevmem :liv:

Kendini fasulye gibi nimetten sanmıştım haspam :liv:

tamam maria tamam bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım .s.s insan attığım üç beş tviti okurdu be .s.s neyse salladım onları bu konu neden hit olmuyo neden kimse benle ilgilenmiyo neden kimse beni sevmiyo neden sevgililer günümü sadece sen muhasebecim bi de tanımadığım biri kutluyoo :agla: :agla:

tamam maria tamam bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım .s.s insan attığım üç beş tviti okurdu be .s.s neyse salladım onları bu konu neden hit olmuyo neden kimse benle ilgilenmiyo neden kimse beni sevmiyo neden sevgililer günümü sadece sen muhasebecim bi de tanımadığım biri kutluyoo :agla: :agla:

Ben kutladım beni niye saymadinn???:liv:

Ben kutladım beni niye saymadinn???:liv:

TÜRKÇENE VURAYIM SENİN .S.S NEYSE AKLIN BEŞ KARIŞ HAVADA OLABİLİR ŞU AN SENİ DE SAYDIĞIMI FARK ETMEMİŞ OLABİLİRSİNN :hile::hello::hi:

O zaman toplanip biz de ona saldiralim .p

YOK YA VAZGEÇTİM DEĞMEZLERDİDİDİDİİİİİİİİ

Nasıl dert olduysanız kızcağıza =)

SORMA Bİ KERESİNDE DE VALİZİMİ TAŞIYAN Bİ ÇOCUK VARDI O DERT OLDUYDU İÇİME AMA KONUYU SİLDİRDİM, ÇOK PİŞMANIM ŞU AN :((((((((

Seni yalniz sanmasinlar arkanda koskoca forumsal var .p keseriz totolarini akilli olsunlar .p

seni yalniz sanmasinlar arkanda koskoca forumsal var .p keseriz totolarini akilli olsunlar .p

işte yaaa duygulandığım andı bu ann :dyg:

Yakında forumsal keroyu yedirmeyiz diye etkinlik düzenleyecek korkarım ki bu manevrayı beklemiyorlardı :honk: Di heimlich :honk:

bu arada kero nun valizi çok guzel nereye cekseniz oynuyo :d:d

sen beceriksizsen valizimin suçu ne .s.s

amerikadan aldım ben onu tamam mı yüz bin milyon dolar vermesem de epey verdim .s.s konuyu sapıttırtma .s.s benle ilgileninnnnnnnnnnnn :hih:

sen beceriksizsen valizimin suçu ne .s.s

amerikadan aldım ben onu tamam mı yüz bin milyon dolar vermesem de epey verdim .s.s konuyu sapıttırtma .s.s benle ilgileninnnnnnnnnnnn :hih:

Benim ne suçum var ben solagim:D:D

Ben de o bavuldan istiyorum :benmi:

Bebeğim gelip twittera o kızlarin saçını başını yolucam olay çıkacak ya da annemi mi çağırsak annem sayesinde tüm sorunlarım çözülüyor:dyg:

benim ne suçum var ben solagim:d:d

ben de o bavuldan istiyorum :benmi:

Bebeğim gelip twittera o kızlarin saçını başını yolucam olay çıkacak ya da annemi mi çağırsak annem sayesinde tüm sorunlarım çözülüyor:dyg:

yaa ben neden bu kadar kimsesizim yaaa :agla: Valla çok duygusallaştım şu an .s.s millet bana 346825655 koldan laf sokarken yanımda annem bile olmuyo :agla: Sanırım gidip intihar edicem .s.s etmeden evvel sana o valizi kargolayım baktıkça beni hatırla :honk:

yaa ben neden bu kadar kimsesizim yaaa :agla: Valla çok duygusallaştım şu an .s.s millet bana 346825655 koldan laf sokarken yanımda annem bile olmuyo :agla: Sanırım gidip intihar edicem .s.s etmeden evvel sana o valizi kargolayım baktıkça beni hatırla :honk:

Gerçekten çok üzüldüm öyle düşünmene:liv:
Benim Annem senin de annen biliyosun:liv:
Bu arada meto nun selamı var :asd:

Geri