Eski sevgiliden dost olur mu ?

Lawyer

Mazisi Kötü Çocuk
Yönetici
Admin
Eski sevgiliden dost olup olamayacağı kişilerin duygusal olgunluğu, ilişkinin sona erme şekli ve her iki tarafın da beklentilerine bağlıdır. Eğer ilişki karşılıklı bir anlayışla saygılı bir şekilde bitmişse ve taraflar geçmişi geride bırakıp yeni bir bağ kurmaya açıksa dostluk mümkün olabilir. Bu durumda geçmişteki romantik duyguların dostane bir ilişkiye dönüşmesi sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilir.
Ancak ilişkiden sonra biri ya da her iki taraf da duygusal olarak bağını tamamen koparamadıysa ya da ayrılık acısı tazeyse, dost kalmak zorlayıcı olabilir. Dostluk taraflardan birinin hala geçmişteki duygularını koruması durumunda samimiyetsiz ya da dengesiz bir bağa dönüşebilir. Bu yüzden böyle bir ilişkiyi sürdürmek için her iki tarafın da duygusal olarak özgür ve aynı mesafede olması önemlidir.

Karga

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
bazı şeylerin üzerine uzunca düşünmeye gerek yok dostlar, bu konuda onlardan sadece biri. "tamam bu ilişki bitti ve başka bir şey olmamalı" diyebilmeli insan. diger türlü dostluk ya da ilişki kurmak bir illüzyondan ibaret geliyor bana.

fjkls

Elmas Üye
Ben ayrıldığım insanla mecburi durumlar dışında iletişim kurmam dost olmayı geç. Benim fıtratıma ters bu. Bitmişse her şey bitmiştir. Kimseyi varlığımla rahatsız etmem.

Zeyna

Gümüş Üye
Olamaz ya sanmıyorum, olmasına izin veren taraf hala bi şeyler hissettiği için tamamen kaybetmemek adına sessizce rol yapıyordur.

Eru Iluvatar

Bronz Üye
Eski sevgilinin kocasıyla, çocuklarıyla vakit geçirebilecek misin? düğününe falan katılabilecek misin?
Olur mu öyle şey yav. Çok romantik düşünüyor insanlar. Eski sevgiliden dost olmaz, iletişim de kurulmamalı. Biten şey net bitmeli.

Üst Alt