Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski sevgiliden dost olup olamayacağı kişilerin duygusal olgunluğu, ilişkinin sona erme şekli ve her iki tarafın da beklentilerine bağlıdır. Eğer ilişki karşılıklı bir anlayışla saygılı bir şekilde bitmişse ve taraflar geçmişi geride bırakıp yeni bir bağ kurmaya açıksa dostluk mümkün olabilir. Bu durumda geçmişteki romantik duyguların dostane bir ilişkiye dönüşmesi sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilir.
Ancak ilişkiden sonra biri ya da her iki taraf da duygusal olarak bağını tamamen koparamadıysa ya da ayrılık acısı tazeyse, dost kalmak zorlayıcı olabilir. Dostluk taraflardan birinin hala geçmişteki duygularını koruması durumunda samimiyetsiz ya da dengesiz bir bağa dönüşebilir. Bu yüzden böyle bir ilişkiyi sürdürmek için her iki tarafın da duygusal olarak özgür ve aynı mesafede olması önemlidir.
bazı şeylerin üzerine uzunca düşünmeye gerek yok dostlar, bu konuda onlardan sadece biri. "tamam bu ilişki bitti ve başka bir şey olmamalı" diyebilmeli insan. diger türlü dostluk ya da ilişki kurmak bir illüzyondan ibaret geliyor bana.
Ben ayrıldığım insanla mecburi durumlar dışında iletişim kurmam dost olmayı geç. Benim fıtratıma ters bu. Bitmişse her şey bitmiştir. Kimseyi varlığımla rahatsız etmem.
Eski sevgilinin kocasıyla, çocuklarıyla vakit geçirebilecek misin? düğününe falan katılabilecek misin?
Olur mu öyle şey yav. Çok romantik düşünüyor insanlar. Eski sevgiliden dost olmaz, iletişim de kurulmamalı. Biten şey net bitmeli.
sevgili dedigin zaten dost, sirdas, duygu paylaştığın değil mi?
zaten bitmiş becerememissin. Neyi zorluyorsun. irtibat kurulmamali mümkünse.
hiç sorunlu biten bir ilişkim de olmadı, ama irtibat kurmak mantıklı bir davranış değil bir şeyleri zorlamamak gerekir