Eski sevgiliden dost olur mu ?

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Uzun soluklu bi ilişki değilse ve aradaki saygı yitirilmemişse arkadaşlığa devam edilebilir,neden olmasın.

Netice itibarıyla aralarında çok kötü bir ayrılma sebebi olmamış ise, karşısındaki insanla arkadaş/dost olarak devam edebilir düşüncesindeyim. Ama belirtmiş olduğum gibi, çok büyük nankörlük, ihanet gibi durumlar gerçekleşmemişse olabilir yani. Farklı perspektiflerle değerlendirdiğimizde; farklı farklı sonuçlar çıkabilir. Her insan duygusunu farklı yaşar, kendisinde unutamayacağı etkiler de bırakabilir karşısındaki, unutamaz ise; bu sıfatta devam etmek istemeyebilir ama en azından uzaktan izlemek yerine o kişiye böyle bir sıfat kazandırarak bir nebze de olsa yanında bulundurulabilir. Baktın bu şekilde de olmuyor, yapamıyorsun, alışamıyorsun o zaman; hayatından komple çıkaracaksın. Hiçbir şey eskisi olmaz, bu bir gerçek.

Olabilir belki ancak yeni gelen kişiyi rahatsız edeceği de unutulmamalıdır, o kişi ile her konuşmada mutlaka huzur kaçacaktır diye düşünüyorum.

eski sevgililerimizi rahat bıraksak
daha iyi olacak gibi

Tek kaşarnan tost, eski sevgiliden dost olmaz.

Eski sevgiliden olsa olsa cumartesinden cumartesiye hakbadi olur. O sana der seninki -yürek- gibisine denk gelemedim, göremedim. Sen dersin ona, neydi o yanakların -yüz- bıngıl bıngıl... Bulamadım öylesini, hepsi hımbıl hımbıl...

Gibi.

source.gif

eski sevgililililerim
şu an ne yapıyor acaba

Ayrılık sonrası olamaz.
Bir süre sonra belki olabilir. Oda ilişki öncesinde dostluk varsa yada ilişki sırasında dostta olabilmişseniz.
Kısaca yaşanmışlıklar önemlidir.

Olur aradakı saygı kırılmamişsa

Ruhu olan hiç kimse olamaz, olsa bile öyle davranmak zorunda olduğu içindir.
Uzun uzun anlatabilirim ama telefondan yazmak zor be kadam...

Bence olmaz ama birinin sözü var olacağız diye

Eski sevgilinin ne mal olduğuna bağlı.

Biz denedik olmuyor yine basliyosun :)

Geri