Eski sevgiliden dost olur mu ?

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Merhaba Arkadaşlar sizlere soruyorum eski sevgiliden dost olur mu ? bana gelmiş dost olalım diyor bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum kolay gelsin
A aa
Armerian ilk kez seni böyle bir soru sorarken görüyorum

Bu dost olma muhabbetlerine hiç sıcak bakmıyorum
Resmen lazım olur düşüncesinde atılan adım
Duygular var olsa da bitmiş de olsa dost olunmaz olmaz olmuyor
Taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna
İleride evlendiğinde eşi ile arasında sorun yaşasa gönlünün size kaymayacağından nasıl emin olabilirsiniz ki
Bence gerek yok hiç bir açıdan

Sevgililigi yapamamis bi de dostlugun mu icine edecek sjsjs
Ya Allah askina niYe bu konular cikiYor suan karsima ? Bi huzur ver irc :)

Duygular bitmişse olur tabi ama gerek var mi bu dostluğa ?

valla ben ilk aşkımla arkadaş oldum. best friend oldum. geçen sene kaş'a bir hafta tatile gittik. bu sene evlendi, en son düğünün sonlarına doğru sahnede ankara havası oynuyorduk, damatta pistte kendince takılıyordu. olunur yani, ben biraz abartmışım ama olunur yani.

bilmiyorum, tercih ettiğim bir durum değil.
insanlarla derin bağlar kurmaya meyilliyim, bu yüzden ilerleyen zamanlarda sıkıntılar yaşanabilir.
o bağları kopartamayabilirim.
bu da beni ister istemez huzursuz eder

Bir seneye yakın aynı iş yerinde çalışmıştım zor aslında, ne kadar profesyonel olalım desek de yaşanmışlık var ortada. Sonra gitti ikimiz de rahatladık.

Dost olmak zorunda değil kimse ama kötü olmak çirkin. Arkadan atıp tutmak çirkin. Yüz yüze bakabilmeli bir selam verebilmeli. Daha fazlasına gerek yok.

Eski sevgili den dost falan olmaz. Sen kalk belki de en özel sırlarını ver. Eee sonra dost olalım. Olabilen de MİDESİZ insanın tekidir. Benim açımdan öyledir. Fikrim değişmemek üzere sabittir.
Hâlâ aynı düşündeyim. Eski sevgilisi ile dost olabilen insan benim için boş insandır. Geniş insandır, aldatılmayı hak ediyordur.

Verebileceğim max tepki kafamı çevirmektir.

Flortlerimle arkadas olurum. Ama sevgililerle zor. Gerci onlardan da oldugum var.. beyfendiye gore degisir.

Eski benim için bitmiş demektir. Asla olay yerine geri dönmem öyle yada böyle temas etmek istemem. Tarzım değil.

İnsani olarak selam kelam olur da dostluk olabilemez bence.

Geri