Haklıymışsın kankam be@leavemealone ben mesutun rehberi için ne diyorum hep sonra yok ya o kadar da değil felan deme bundan sonra xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklıymışsın kankam be@leavemealone ben mesutun rehberi için ne diyorum hep sonra yok ya o kadar da değil felan deme bundan sonra xd
Doğru söyle, soğandan mi oldu!!!

Parlak?@aydan da parlak hanımefendi, hoş geldiniz. beni tanımıyorsunuz önden söyleyeyim.ksjjss ama tanışacağız<34 @Jesse James bekle bizi….. işin bitti…..

İsim neydi çıkaramadımYeni gelmedik, geri geldik!
- Since 2014
Muhteşem muhteşem ve muhteşem. Hoşgeldin ElifMerhabalar.
Butterfly...Teşekkür ederim efenim, hoş buldum
Kimin gül cemalinden mahrumum da acaba, farketmemisim![]()

ya ben ? beni ? hı ?Inanırmısın, benim için de
nickleri hatırlayıp isimleri hatırlamamak da ayrı irite edici.
Yanlışın var. Forumsalın eski domain adı E-Dana idi. Oradan beri biz.Onlar başka forumdan Emre forumsala sonradan gelmişlerdi.
yok soğandan olamaz zira başka sıvılar tüketmekteydim o sıralarDoğru söyle, soğandan mi oldu!!!
Hoş buldum da, ben hic mutlu degilim. Ikramliklar olmayan yerlere gittigimde cok mutsuz oluyorum cünkübari bir adminlik, moderatörlük falan ikram etseydiniz
Parlak?Ben?
Tanışalım mademama bana siz dersen tanışmam, sevmiyorum gereksiz resmiyetleri cünküümmm
![]()
Canin sagolsun be raaaakiiiyok soğandan olamaz zira başka sıvılar tüketmekteydim o sıralaryöneticilik kısmı bende yok ya bilirsin belki o konulardan dolayı bırakmıştım forumları..

Emre hiç bahsetmedi öyle bir şeyden. Forumbahane-Forumsal oldu. Şu an senden duyuyorum ve bu gelen üyeler de sonradan katılan üyeler.Yanlışın var. Forumsalın eski domain adı E-Dana idi. Oradan beri biz.
yok soğandan olamaz zira başka sıvılar tüketmekteydim o sıralaryöneticilik kısmı bende yok ya bilirsin belki o konulardan dolayı bırakmıştım forumları..
durumlar biraz karışık sanırım. araya farklı isimler girdi evet.Emre hiç bahsetmedi öyle bir şeyden. Forumbahane-Forumsal oldu. Şu an senden duyuyorum ve bu gelen üyeler de sonradan katılan üyeler.
Volkan arada İstanbul'a geliyordun yine yolun düşerse haberleşelim görüşelim çok zaman oldu bende özlemdim bende.ooo sülom hoş gördüm dostum gülüşünü özlediğim .
Kaç yılında E-Danaya yazmaya başladık bilmiyorum ama samimiyetten geliyor o tanışma hissi. Zaten mircten chet yapmış efsane insanlardanız bizSüleyman’ım ne sevindim ya.. Snorland en aklımda kalan nick şuana kadar gördüğüm. Biz seninle e-Dana Dan da önce tanışıyorduk sanki ya..

Ölümüz buysa dirimizi hayal et :p Sizin yaşınızdayken desem olmayacak yaş ortalamasını hiç bilmiyorum ama biz 25'li yaşlarda forumlarda takılırken 40lı yaşlarda insanlar geldiğinde ay yaşlı yardımcı olalım diyorduk.Mezardan ölüleri cagirmaya gelmis......
Hos geldiniz bu arada eskileri gormek guzel
Profilde yazıyor utanılacak yaşı geçtik çoktanEee eski üyeler suanda kac yasinda neden yaşınızı solemionuz yia.![]()
Ah keşke Eyt'li olamadık kardeşim.Ziraat Bankası ATM önü gibi oldu ya la bura
Hoşgeldin kız dünya güzeliDavete icabet gerekir dediler![]()
Cezanın Yerli Plakasında geçer "yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar" diye hatta Ceza Nefrettende eskidir der. Güldür Güldür Mesut enişteye döndüm.Çoğu arkadaşı çıkaramadım ya hafızam çom kötü. 2013 ten beri varım ama hatırlayamıyorum kimseyi![]()
sülüüüümaaaaaaaaaaaaaannnnn abiiiiimHoşgeldin kız dünya güzeli![]()

Eski olup yeni gelen üyelerin burclari ne @Nyctophilia ?
Acil.
İyiyim şükür Allaha sen nasılsın nerelerdeydinnnhoşbuldum naber alex
iyiyim ben de ofisteyim çalışıyorum, yardım et gelİyiyim şükür Allaha sen nasılsın nerelerdeydinnn