Eski Kurtlar Buraya :)

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
@aydan @yesiL @oneway
Gözlerim yaşardı, hala yaşıyor bence.
Çok mutluyum. Hoşgeldiniz yahu gece gece bak sen
Doğru söyle, soğandan mi oldu!!!
Hoş buldum da, ben hic mutlu degilim. Ikramliklar olmayan yerlere gittigimde cok mutsuz oluyorum cünkü :( bari bir adminlik, moderatörlük falan ikram etseydiniz :emo:

@aydan da parlak hanımefendi, hoş geldiniz. beni tanımıyorsunuz önden söyleyeyim.ksjjss ama tanışacağız<34 @Jesse James bekle bizi….. işin bitti…..
Parlak? :emoji_rolling_eyes: Ben? :emoji_rolling_eyes:
Tanışalım madem :emoji_rolling_eyes: ama bana siz dersen tanışmam, sevmiyorum gereksiz resmiyetleri cünküümmm :üf:

Onlar başka forumdan Emre forumsala sonradan gelmişlerdi.
Yanlışın var. Forumsalın eski domain adı E-Dana idi. Oradan beri biz.

Doğru söyle, soğandan mi oldu!!!
Hoş buldum da, ben hic mutlu degilim. Ikramliklar olmayan yerlere gittigimde cok mutsuz oluyorum cünkü :( bari bir adminlik, moderatörlük falan ikram etseydiniz :emo:

Parlak? :emoji_rolling_eyes: Ben? :emoji_rolling_eyes:
Tanışalım madem :emoji_rolling_eyes: ama bana siz dersen tanışmam, sevmiyorum gereksiz resmiyetleri cünküümmm :üf:
yok soğandan olamaz zira başka sıvılar tüketmekteydim o sıralar :) yöneticilik kısmı bende yok ya bilirsin belki o konulardan dolayı bırakmıştım forumları..

Yanlışın var. Forumsalın eski domain adı E-Dana idi. Oradan beri biz.

yok soğandan olamaz zira başka sıvılar tüketmekteydim o sıralar :) yöneticilik kısmı bende yok ya bilirsin belki o konulardan dolayı bırakmıştım forumları..
Emre hiç bahsetmedi öyle bir şeyden. Forumbahane-Forumsal oldu. Şu an senden duyuyorum ve bu gelen üyeler de sonradan katılan üyeler.

Emre hiç bahsetmedi öyle bir şeyden. Forumbahane-Forumsal oldu. Şu an senden duyuyorum ve bu gelen üyeler de sonradan katılan üyeler.
durumlar biraz karışık sanırım. araya farklı isimler girdi evet.
Aman neyse hepimiz buradayız artık önümüze bakalım madem

ooo sülom hoş gördüm dostum gülüşünü özlediğim .
Volkan arada İstanbul'a geliyordun yine yolun düşerse haberleşelim görüşelim çok zaman oldu bende özlemdim bende.
Süleyman’ım ne sevindim ya.. Snorland en aklımda kalan nick şuana kadar gördüğüm. Biz seninle e-Dana Dan da önce tanışıyorduk sanki ya..
Kaç yılında E-Danaya yazmaya başladık bilmiyorum ama samimiyetten geliyor o tanışma hissi. Zaten mircten chet yapmış efsane insanlardanız biz ;s5
Mezardan ölüleri cagirmaya gelmis......

Hos geldiniz bu arada eskileri gormek guzel
Ölümüz buysa dirimizi hayal et :p Sizin yaşınızdayken desem olmayacak yaş ortalamasını hiç bilmiyorum ama biz 25'li yaşlarda forumlarda takılırken 40lı yaşlarda insanlar geldiğinde ay yaşlı yardımcı olalım diyorduk.
Hoşbulduk (şu smileleri küçük yapmışlar bizim gözler görmüyo büyütün onları!)

Eee eski üyeler suanda kac yasinda neden yaşınızı solemionuz yia. :emoji_penguin:
Profilde yazıyor utanılacak yaşı geçtik çoktan :P

Ziraat Bankası ATM önü gibi oldu ya la bura
Ah keşke Eyt'li olamadık kardeşim.

Davete icabet gerekir dediler ;s5
Hoşgeldin kız dünya güzeli :emoji_heart_eyes:
Çoğu arkadaşı çıkaramadım ya hafızam çom kötü. 2013 ten beri varım ama hatırlayamıyorum kimseyi :(
Cezanın Yerli Plakasında geçer "yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar" diye hatta Ceza Nefrettende eskidir der. Güldür Güldür Mesut enişteye döndüm.
Sözün özü hafızan kötü değil biz baya eskideniz. 2006-2013 arası birbiriyle tanışıp birbirini seven dostlarız.

Son düzenleme:
Geri