Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'Kahrolsun PKK ' Demek aciz dudaklarımı yerin dibine sokuyor artık . Her seferinde 'Kahrolsun ' deyip üstümüze düşen buymuş gibi davranmayı kaldırmıyor artık ruhum . Bişeyler yapmalı bişeyler ... Bir şehidin yaptığından daha az da olsa bir kahrolsundan daha çok !
Anlayamıyorum bu ara hayatın benim dışımdaki akışını, Evinden kilometrelerce uzakta yere serilmiş merhametimin ne için yerde yattığını , ßu Milletin Atalarının Nam ile girdiği bu topraklarda torunlarının kendineyakışmayışcasına yarışa girdiğini , Kemalimin üstüne düştüğü ilim irfan yuvalarının bu gün altında kalmış türk gençliğini , anlamıyorum milletin her Şehitime el açıp kitap açıp dua etmesi yerine
Sosyal medyayı Allah'ına el açmaya tercih ettiğini , Ahlak yargılarımız yıpratılırken aydın kesimin buna hürriyet demesini , ilişkilerin gönüllerde değilde bedenlerde nedenlerde oluşunun mantığa dayandırıldığını , insanların olmak istediklerinden çok olmak zorunda oldukları kimliğe tahammüllerini , adaleti sahiplenemeyişlerini ve mutlak adaleti çıkarlarına terk edişlerini , zulme gaddara göz yumuşlarını , ßaşarıyı sahip olduklarıyla kıyaslayışlarını , vesaire vesaire . . .
Anlayamıyorum dostlar bu ara hayatın karma karışıklığıyla Akışını ...
Orada olamayacağım ama ;
- Eyy şehidim ! biz uyurken, sen terörist peşinde koştuğun için.Biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken, sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için.Biz facebookta geyik muhabbeti yaparken, sen ananı bile arayamadığın için.Biz tatil planları yaparken, sen sigarını bile sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken, sen ey şehidim, sen eyy kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sen de ne hakkım olabilir ki ? kaldır başını ve söyle bize HAKKINI HELAL EDİYOR MUSUN ? !!