Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2406 gün önce görüldü
eski forum imzalarını buraya koyuyoruz

вἷʀ ἷмẓᾄ ἷṩҭἷẏὄʀṩᾄќ ὄ ἷмẓᾄ ἷмẓᾄ ʛἷвἷ ἷмẓᾄ ὄłмᾄłı :)
tumblr_lq5rswgmMY1qc66bjo1_500.gif

Şimdiki İmzamı Çal Ama Gs'li Değilsn :D :p

She' Senin Yazıda Arka plan Rengine uydurabilirim İstersen Yapim ?

mimozaa.jpg

Sanırım internet bana aşık... Ben giriyorum, böyle bir kasılmalar bir eli ayağına dolaşmalar, yavaşlamalar falan hadi hayırlısı...

нαyαтα ĸαrşı ilĸ ĸüѕĸüɴlüğüмüz; yαɴıмızdα ѕαɴdığıмız ĸιşιlerι, ĸαrşıмızdα ɢörмeмιzle вαşlαr.
αɴтoɴ çeнov
i5310981_imza.gif-k

νυя νυя ħαđı νυяšαиα чıчøяšα!!!! иøłđυ şışтıи мı؟ :gone_nuts:
drqalaent.gif

Aşık olmak acı çekmektir. Acı çekmemek için kişi aşık olmamalıdır. Ama kişi sonra aşık olmamaktan dolayı acı çeker. Bu yüzden aşık olmak acı çekmek aşık olmamak acı çekmek acı çekmek acı çekmektir. Mutlu olmak aşık olmaktır mutlu olmak o zaman acı çekmektir ama acı çekmek kişiyi mutsuz eder bu yüzden mutsuz olmak için kişi aşık olmalı ya da acı çekmeyi sevmeli ya da çok fazla mutluluktan dolayı acı çekmelidir. Umarım bunu yazıyorsundur.​

Hangi mevkide olursa olsun TÜRK'ün tepkisi değişmez :D
adszrfo.jpg

Az evvel Fransız bir turist bana Sultanahmet'e nasıl gideceğini sordu, ben de onu Sultangazi'ye yolladım! Fransa daha bu başlangıç!!

Ordu içeride Eğitimciler içeride Basın içeride Öğrenciler içeride, peki biz neredeyiz ? Burası tam olarak hangi hapishane ?

50331586769509415589.png

i5389100_anigif.gif

Okan Bayülgen'e hayranım. Saatlerce konuşup en ufak bir fikir beyan etmemesi bence büyük başarı. Ben olsam ağzımdan illa bir şey kaçırırım.

2 Lira

i5389100_anigif.gif

Dünyanın 7 Harikası Varmış Güya

Kim İnanır Benden 6 Tane Daha Olduğuna ?

Bana balık tutmayı ogretme. Kahvaltıyı hazırla, yatagımı topla, haftada uc gun de eve temizlige gel. Cay koymayı da unutma.:icon_yuhuu:
gargamel.png

penguen - leman iki vazgeçilmez mizah dergisi :çpkn:
nebykbeikta.gif

Evet ben çok iyi bir insan değilim. Sizde zaten çok iyilerini Hak etmiyorsunuz

Kadınlar olarak harita okuyamıyoruz belki ama erkeğin canına çok güzel okuyabiliyoruz; yola getirmek yolu bulmaktan daha önemli bizce

9ff5df55.gif

pascalnouma.jpg
Fransa'nın ermeni yalanlarına destek vermesini tek başına protesto etti!O Bir Fransız vatandaşı ...''Hepimiz Ermeniyiz'' ,''Ermeniler'den özür diliyorum'' diyen şuursuzlardan binlerce kez daha TÜRK!Helal olsun sana PASCAL NOUMA!

Geri