Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2407 gün önce görüldü

"Eski sevgiliniz size eğer onun gibi birini bulamayacağınızı söylerse, ona sadece şu 3 kelimeyi söyleyin: Amaç bu zaten!"

wp4gkuzv.png

‎'Kahrolsun PKK ' Demek aciz dudaklarımı yerin dibine sokuyor artık .
Her seferinde 'Kahrolsun ' deyip üstümüze düşen buymuş gibi davranmayı kaldırmıyor artık ruhum .
Bişeyler yapmalı bişeyler ...
Bir şehidin yaptığından daha az da olsa bir kahrolsundan daha çok !

Yüreğim S'eninle Mühürlensin
kirmizi.gif

سليم و زينب

Egolarımızın ördüğü duvarlara çarpa çarpa öleceğiz.

100 kadına sorduk. Sorunun hiç önemi yok , maşallah her soruya bir cevapları var.
Şaşırdık, kaldık .

Lee Min Ho
eS0lH.gif

Korean Drama:zhl:

Erkek olmak; mükemmelliğini bir çok kadında ispat etmek değil, tek bir kadına mükemmeli yaşatabilmektir.

[YOUTUBE]8Bgr99W5YVM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]​

Erkek milletine en büyük kötülüğü çöllere düşen mecnun ve dağları delen ferhat yapmıştır. Çıtayı kontrolsüzce yükselttiler

1992 doğumlu çocukları 1982'den beri dağlarda olan teröristlerin karşısına koyarak terörü bitiremezsiniz.

Anlayamıyorum bu ara hayatın benim dışımdaki akışını , Evinden kilometrelerce uzakta yere serilmiş merhametimin ne için yerde yattığını , ßu Milletin Atalarının Nam ile girdiği bu topraklarda torunlarının kendine yakışmayışcasına yarışa girdiğini , Kemalimin üstüne düştüğü ilim irfan yuvalarının bu gün altında kalmış türk gençliğini , anlamıyorum milletin her Şehitime el açıp kitap açıp dua etmesi yerine

Sosyal medyayı Allah'ına el açmaya tercih ettiğini , Ahlak yargılarımız yıpratılırken aydın kesimin buna hürriyet demesini , ilişkilerin gönüllerde değilde bedenlerde nedenlerde oluşunun mantığa dayandırıldığını , insanların olmak istediklerinden çok olmak zorunda oldukları kimliğe tahammüllerini , adaleti sahiplenemeyişlerini ve mutlak adaleti çıkarlarına terk edişlerini , zulme gaddara göz yumuşlarını , ßaşarıyı sahip olduklarıyla kıyaslayışlarını , vesaire vesaire . . .

Anlayamıyorum dostlar bu ara hayatın karma karışıklığıyla Akışını ...

Daniel

Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak.
- Haklarınızı helal ediyor musunuz ? diye.

Orada olamayacağım ama ;
- Eyy şehidim ! biz uyurken, sen terörist peşinde koştuğun için.Biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken, sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için.Biz facebookta geyik muhabbeti yaparken, sen ananı bile arayamadığın için.Biz tatil planları yaparken, sen sigarını bile sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken, sen ey şehidim, sen eyy kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sen de ne hakkım olabilir ki ? kaldır başını ve söyle bize HAKKINI HELAL EDİYOR MUSUN ? !!

Özlemek
Nokta.gif
Bütün yeryüzünü esir alan bir iklimdir geceleri...

İnsan çay gibidir.Ateşle pişerek demlenirse makbüldür.Aksi takdirde ya SALLAMA ya da DALLAMA olur.

Sen makyajdı,elbiseydi,kıldı tüydü kırk saate hazırlan,sevgilin dışarıda ağaç olsun..Sonra da, vay efendim bu erkekler niye odun ?

Bazı insanlar ne kadar fakir, sadece paraları var

Geri