Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2408 gün önce görüldü
nTslt.gif

9Ix7z.gif

[YOUTUBE]AlaEycVrk8Q[/YOUTUBE]

Erkeğin savunma cümlesi ''ne alaka be .D'' şeklindeyse o heyecanla daha mantıklı bir açıklama bulamamış demektir.

lee min ho​
tumblr_lp4zn0uhu01qgpykko1_500.gif

senin gülüşünü yerim ben (:

Eski sevgilinin profilinde gezerken yanlışlıkla durumunu beğenmek diye bir şey var. Kolun asansörde kalsa o kadar panik yapmazsın...

Trip atarım, bağırırım, küfrederim, sinirlenir kalp kırarım Ama en çok ben severim. Anlıyosun dimi ?

"Eski sevgilim aradı,kafam çok karışık" .. - İş teklifi mi yaptı, matematik problemi mi sordu? Japonca mı konuştu , niye karışık kafan?

Bazı insanlar beni nasıl sevmiyo hala anlamış değilim ben sizin yerinizde olsam bana tapardım

Söz ''KESMEK'' Kına ''YAKMAK'' Nikah ''KIYMAK'' Evlilik Değil De Katliam Sanki

Hayatımda Virgüle ve Noktaya Çok Dikkat Ederim.. Virgül Gibi Nerde Duracağını , Nokta Gibi Nerde Biteceğini İyi Bilirim.

Herkes o kadar masum o kadar iyi sanırsın ki cehennemde yalnız ben yanacağım

lee min ho​
cityhuntersbsep169.gif

delirdin mi ? (:
BAŞAK burcu vefalıdır tüm vefasızlara inat!''Kızgınlığım geçer de; Kırgınlığıma çare bulamadım! ''

lee min ho​
cityhuntersbsep169.gif

delirdin mi ? (:
[YOUTUBE]u0PD3I1N1oE[/YOUTUBE]​

tatlı seni çok seviyorum senden daha büyük yok bu sanalda adamsın

Biri canınızı mı sıktı? o anda insanın %70'inin su oluğunu düşünün. uğruna can sıktığınız şey az daha kassa karpuz olacakmış. değer mi?

Yaz olur afrikadan sıcak hava gelir, kış olur rusyadan soguk hava gelir. Nasıl bi ülkeyizlan ? Kendi havamızı bile üretemiyoruz. Yazık.

Birimiz de çıkıp: “Sen benden daha iyilerine layıksın” diyene “Doğru ya, haklısın valla. Denk gelmedi işte, var mı bir tanıdık, ayarlasana.” demedik ya, yazıklar olsun.

Geri