Eşitlik varmıdır.

Konu sahibi son olarak 267 gün önce görüldü
bi kere otobüste yorgunluktan neredeyse bayılacağımı fark eden yaşlı bi amca bana yer vermişti istesem de feminik olamam.
hatta bence erkekler > kadınlar.............

Şahsen kabul etmiyorum.

İnsan olarak eyvallah eşitiz. Lakin erkek ayrıdır ayrıdır, kadın ayrıdır.

eşit mi diil mi bilmemde eşit olmalı niye farklı olsunki herkesin işine geldiği gibi olmamalı ^^

Hak ve adalet olarak eşittir bu yoruma katiliyorum

ya olur mu ne esitligi. erkek bayandan daha ustundur der cevabimi fazla acmadan giderim

Eşitlik yoktur , neden eşit olsunlar ki ? insanlar eşit değil eştir birbirine.Kadının özellikleri ayrı erkeğinki ayrıdır, kadının erkekten üstün olduğu konular farklı, erkeğin üstün olduğu konular farklıdır.Eksiklerimizi birbirimiz ile tamamlarız.

Açısına göre değişir. ''0'' derecede eşit, ''90'' derecede diktirler.

@λµяa ilk önce alıntı yaptim yanlis tuşa basmisim olmadi Deminde desteğine köstek olmuş olabilirim delidr napsa yeridir

IQ'Lar eşitse herkez eşittir :)

Eşitlik !?
Hesap makinalarında görmüştüm .. Evet vardır ..

Cehennem kapısında erkeği karşılayan şeytan, atın bu odunu içeri der imiş. Aynı şeytan kadını görünce karşısında, hoş geldin üstadım der imiş. Böylesi yaşanmamış uyduruk olaylar bir kenara da; eşit tutmaya çalıştıkça başına teper, ezdikçe köleleşir ve bu durum seni rahatsız eder. Ne yapmalı?

Bir türlü çözümlenemeyen bir paradoks. uzun yıllarca da devam etmesi muhtemeldir. tartışmaya açık bir konudur. Erkeklerin sadece fiziksel güç yonunden bayanlardan bir adım önde olduğu düşüncesindeyim.

kadin ve erkek esit degildir
her kes yerini bilmeli

Hukuken eşit olabiliriz.
Ama onun dışında eşit değiliz.Eşitiz diyenlere de gülerim kusura bakmasın.
Yaradılış olarak bile kadınlar naif yaratılmışlar.Erkekler fiziken bizden daha güçlüdür. Ve bana kalırsa erkek her zaman bir adım öndedir.

Farklılıklarımız sadece cinsiyetten ibaret değil. Demek istediğim; erkekler de kadınlar da kendi içlerinde farklıdır hiçbirimiz fabrikadan çıkmış gibi aynı olamayız.
Fakat bir cinsiyetin özellikle tepeye çıkarılıp, diğerinin de ötekileştirilmesine karşıyım. ''Eşit haklar''ın uygulanmasını önemli buluyorum;
DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN KADINLARA EŞİT HAKLAR, EŞİT OLANAKLAR-DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI-8mart2014 - Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD)

insanların eşit yaşamadığı dünyada kadın erkek eşitliğine gelmek için daha bir kaç yüz tane fırın yenmeli.

Geri