Eşitlik varmıdır.

Konu sahibi son olarak 266 gün önce görüldü
Kadınlar ve erkekler eşittir. Peki erkekler bunu neden kabul etmezler.

Eşitlik vardır, hemde kadınlara biraz daha fazlasıyla...:D

Vardır Fakat Bayanların Bu Soruyu Hala Gündeme Getirmesiyle Erkekler Şüpheye Düşme Konusunda Bence Haklı Olabilir :)
özet: yıl 2011 olmuş hala böyle sorular varmı :D

Erkekler kabul etse böyle seyler düsünülmicek demekki :D olay yılda bitmiyor insanların beyninde bitiyor :)

Hak ve adalet olarak eşittir. Ama kadınların yapabiliceği kavramlar var erkeklerin var bu eşitlik saydamında tutulmamalı.

Hak ve adalet olarak eşittir. Ama kadınların yapabiliceği kavramlar var erkeklerin var bu eşitlik saydamında tutulmamalı.

Sen benden uzun yasıcaksın.
Hala hak ve adalet dısında eşitlik oldugunu düsünenlere inanmıyorum.

Hukuksal eşitliğin varlığına inanyorum.Uygulaması zamanla dahada kabul edilir olcaktır.

Bazı ALanLarda Var ewt ama geneL oLarak düşünürsek hayır yok. MeseLa köyLerimizin çogunda haLa kadınLar çaLışırken erkekLer kahwede oturuyor.

Bazı ALanLarda Var ewt ama geneL oLarak düşünürsek hayır yok. MeseLa köyLerimizin çogunda haLa kadınLar çaLışırken erkekLer kahwede oturuyor.
haklısın katılıyorum sana kadınlar calışırken hala kahvede kös kös oturan erkekler var :D

Bence erkekLer haLa KadınLarın KendiLeri iLe eŞit oLduğuna inanmıyor Yada inanmak işLerine geLmiyor.. Bence eŞit oLduğunu eDenLer iStisna erkekLer haLa Geri KafaLı Tabi geneL oLmasa da Bir Çoğu öyLe.. Herzaman eziLen Şiddet Gören Hakaret ediLen KadınLar aRtık Bu Zihniyetin Değişmesi Lazım..

Geri