Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2858 gün önce görüldü
Çoğu erkek giydirmiyor gelipte burda yok efendim giyebilir karşımam yok medeni bir toplumuz gibi entel dantel cümleler kurmayın beyler

Son düzenleme:
valla canım benim, benim ne giyeceğime ancak ben karar verebilirim. nerede, ne şekilde, ne giyilir, ne uygun olur vb. şeylere karar verecek akla sahibim, çok şükür.

yıl olmuş 2024 tartışılan konulara bak adasdas

Ben kendimi o kadar geliştiremedim.
Teoride kendi bedeni, kendi kararı fakat iş pratiğe gelirse işin rengi değişir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Buna siz değil,eşiniz karar verebilir.Eş var,eş var.

Giyiyorsa sıkıntı…………

esim bu tarz konularda, genel zevkim ve isteklerim bakimindan diyorum, gikini cikarsin, genis omuzlarimla yanina yaklasip, bir elimle girtlagindan tutup, dislerimi sikarak (ekstra korkunc efekt vermesi icin) "kac yasindayim ben canim kocacim?" derim :emoji_innocent::emoji_innocent:

İzin vermem. Mini etek giymek isteyen insan evlenmesin ki **Spam/Adversiting**. Niye evlenmek ister bunlar?

Dizkapaklari guzel deilse giymesin yazan varmi bakim dedim yokmus

Giymem. Ulan etek etek ahsmdkfjfjdnd giymesem nolacak. Aşırı saçma geliyor kıyafet için tartışmak. Yani benim için önemli olmayan bi konu.
Giydin, dışarıda biri kötü kelime kullandı, yanındaki adam “cnm ya olur böyle şeyler” mi diyecek mesela? Yoo dalacak adama. Belki geri dönüşü olmayan bi tartışmayla sonlanacak.
değer mi la. Saçma kere saçma.
mesele özgürlük değil ya. Bu da ayrı saçma alakasız bi konu da. Neyse

Geri