Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2857 gün önce görüldü
ayakların ve diz kapakların güzel deilse giymeyin abi ya görüntü kirliligi.

Mini etek giymeyi tercih etmeyen biriyle evlenirsem sorun kalmaz gibi görünüyor.

Bacaklarını kırarım. Karadeniz erkeğiyim. Topuklarına kurşun sıkarım. Sonra da boşarım.

mesut süre olsa hemen düzeltir “abi izin vermem deme, içime sinmez de” kdjs böyle miydi… turuncu şortunu ısrarla giyiyor… bence çok çirkin. ama karışmam böyle şeylere ben. yine de belki bir gün turuncu şortunu bulamayabilir, bilemeyiz

Benimki giymez abartılı o yüzden izin konularına da gerek kalmıyor ama giysin istemezdim de karışmaya hakkım da var.
Başkası karışmayabilir o beni ilgilendirmez ama kimse de beni eleştiremez.

O konuda anlaşamıyoruz yaa. İç çamaşırıyla çıkıyor sürekli dışarı. Bir mini etek ya da şort falan bir şey giy üzerine, değil mi? Yok, giymiyor.

Canım kocam ne derde öyle yaparım. Biricik kocam. Kocam da kocam. İçimden dilan polat çıktı.

Izin veririm ama yan yana otururken benim ellerim rahat durmaz. Ayrica "pratik" bir kiyafet oldugu icinde severim. Baskasinin bakip bakmamasi konusunda ki dusman ve rahatsiz edici bakislar ile ugrasmak kismi senin kendi savasin, eh sen de ona gore gereken donanimi kazanmissindir derim. Anlatirken de muhtemelen ellerim bacaklarında olur.

dizkapakları ve bacakları güzelse olabilir dicemde yine olmaz kıskanırım'K1

Geri