Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2858 gün önce görüldü
Limoşu çok özlüyorum ya, negzel yorumları vardı... ah limoşum keşke dönsen

Yıl 2023, iskoç bir adamla evlenmişim ve birlikte ekoseli etekler giyiyoruz..... Hoş

Eşimin fiziği buna uygun mu ? Eşim kendini rahat hissedeceği bir ortamda mi ? Benim kıskançlık yapabileceğim bir durum oluşur mu ? Bu soruların cevaplarına göre evet ya da hayır diyebilirim .

Yahu size ne ? Istediğini giyer..ne haddinize karışmak. Sizden önce bir birey zaten sizinle evleniyor ya da beraber diye sizin isteğinize göre mi hareket edecek? Gidin süs köpeği alın.

Bu konuya cevap vermiştim ama şimdi arayıp bulamam

yani bakıyosun kızın yüzü güzel beybifeys ama bacaklar ofsayt diz kapagı kapkara dizkapagının alt kısım ayagı yamuk filan yakısmaz yani

Yahu size ne ? Istediğini giyer..ne haddinize karışmak. Sizden önce bir birey zaten sizinle evleniyor ya da beraber diye sizin isteğinize göre mi hareket edecek? Gidin süs köpeği alın.
İnsanlar anlasabilecegi ve bir ömrü paylaşabileceği kişilerle evleniyorlar . Bu yüzden erkek ya da kadın farketmez karışmasına izin de verebilir vermeyedebilir. Yani farklı bakış açısı sizinki de ama ben eşime kıyafet konusunda çok rahat karisabiliyorum ve bunu hiç sorun etmiyoruz ikimizde . Maksat kıyafet değil aslında mutlu ve huzurluysan eşinin mutlu ve huzurlu olması daha ön planda olabiliyor.

İnsanlar anlasabilecegi ve bir ömrü paylaşabileceği kişilerle evleniyorlar . Bu yüzden erkek ya da kadın farketmez karışmasına izin de verebilir vermeyedebilir. Yani farklı bakış açısı sizinki de ama ben eşime kıyafet konusunda çok rahat karisabiliyorum ve bunu hiç sorun etmiyoruz ikimizde . Maksat kıyafet değil aslında mutlu ve huzurluysan eşinin mutlu ve huzurlu olması daha ön planda olabiliyor.

Bu sizin aranızdaki iletişim biçimi, siz kendi aranızda birşeyleri halletmişsiniz demek ne güzel.

Evlendikten sonra ya da birlikte olduktan sonra giyime karışma hakkını kendinde bulan kişilere benim söylemim. Kendi aralarında anlaşan çiftlere değil.

vallahi açıkçası ben eşimin mini etek giymesine izin vermeyen çarıklı bir çankırı ayısıyım. sizi bilmem. giydirene saygı duyarım. slm.

100 cm bacak mini giyse ne giymese ne.

Onun mini etek giyme ihtimali, benim mini etek giyme ihtimalimle aynı olur :emoji_spy:

Vay be mini etek giymesine izin verir misinizden tiktokta canlı yayınlar açmak balkonda twerk yapan kadın haberleri sokakta aleni bir şekilde sex yapmak 2016 ve 2023 arası evrim geçirmişiz

akıllara iskoç erkek arkadaşının etek boyuna karışan kızı getirmiştir.

Geri