Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnsanlar anlasabilecegi ve bir ömrü paylaşabileceği kişilerle evleniyorlar . Bu yüzden erkek ya da kadın farketmez karışmasına izin de verebilir vermeyedebilir. Yani farklı bakış açısı sizinki de ama ben eşime kıyafet konusunda çok rahat karisabiliyorum ve bunu hiç sorun etmiyoruz ikimizde . Maksat kıyafet değil aslında mutlu ve huzurluysan eşinin mutlu ve huzurlu olması daha ön planda olabiliyor.Yahu size ne ? Istediğini giyer..ne haddinize karışmak. Sizden önce bir birey zaten sizinle evleniyor ya da beraber diye sizin isteğinize göre mi hareket edecek? Gidin süs köpeği alın.
İnsanlar anlasabilecegi ve bir ömrü paylaşabileceği kişilerle evleniyorlar . Bu yüzden erkek ya da kadın farketmez karışmasına izin de verebilir vermeyedebilir. Yani farklı bakış açısı sizinki de ama ben eşime kıyafet konusunda çok rahat karisabiliyorum ve bunu hiç sorun etmiyoruz ikimizde . Maksat kıyafet değil aslında mutlu ve huzurluysan eşinin mutlu ve huzurlu olması daha ön planda olabiliyor.