Eşinizi çalıştırır mısınız ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
Çalışma otur deme hakkını kimseye veremem kusura bakmasın..

Bence calisip calismamaya kendi basina karar veremeyecek biriyle evlenmeyin.. Soruyu soran arkadasi da tebrik etmek gerekiyor.. Insanlarin (esi olsa bile) diger insanlarin iradesi uzerinde hak iddia etmesini tartisilir bir sey olarak gordugu icin...

Bu kişilere kalmış bi konu değil.
Ekonomik özgürlük kişinin hür iradesine kalmış bi konu.

Bence calisip calismamaya kendi basina karar veremeyecek biriyle evlenmeyin.. Soruyu soran arkadasi da tebrik etmek gerekiyor.. Insanlarin (esi olsa bile) diger insanlarin iradesi uzerinde hak iddia etmesini tartisilir bir sey olarak gordugu icin...
Bunu diyecektim, gidiyorum [emoji122]

Doğrusunu söylemek gerekirse; Okumuş emek vermiş ben onun çalışmasına izin vermez isem ailesine, kendisine verdiği çabaya emeğe haksızlık etmiş olurum. Ancak meslek sahibi olacak derecede okul okumamış hep ev içinde takılmış ev işi yapmış biri ise milletin elinin altında çaycılık yapacağına, temizlik yapacağına evinde otursun. Eşine hizmet etmesini, eşine çay getirmesini daha mantıklı buluyorum.

Soruya bak mk sanki E-5'e çıkartıyoruz.

Eşimin,Yemesi,içmesi,giyimi,rahatı,zevki,huzuru benim görevim ve sorumluluğumdur.Bu görevi seve seve yaparım.Eşimin görevi ise, evine ve eşine hizmet etmesidir.Bundan dolayı çalışmak ve kazanmak gibi bir uğraşa girmesine ve yıpranmasına gerek yok..

Elim,ayağım tuttuğu müddetçe, asla çalıştırmam...çalıştıramam.

Ben seve seve onun tüm ihtiyaçlarını karşılarım.O çocuklarına Anne , evine Sultan olsun yeter. :)

Kisinin ekonomik durumu yerindeyse ve esi bu durumdan memnun ise bir sey diyemem, ama hem ac olup hem kuyrugu dik tutanlara fena halde gicik kapiyorum. Hem millete muhtac ediyorsun hem calistirmam gibi laflar ediyorsun yuru git allasen papucumun macosu.
papucumun macosu demisim :u3:

Adam olan kendini bilir, ne yapmasi gerektigini de bilir. Gerce cayligi, findikligi, o tehlikeli dag-koy yollarinda araba surmesini biliyorsa, bu ancak benim icin + puandir.

:asilkiz:
:D

Calistirmiyorum koca parasi yesin:D

Çalıştırmam hanım parası yesin uşak:)

çalıştığı ortamı görmem lazım

Geri