Eşinizi çalıştırır mısınız ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
Bazı erkekler vardır "otursun evinde , ben kıskanç adamım" der.
Bazıları vardır "hayat müşterek, çalışssın" der ?

Ya bizim erkekler ?

Bazıları vardır "hayat müşterek, çalışssın" der ?
"Çalışsın" çıksın yerine "istersen çalışabilir" gelsin.

Evde oturan bir eşim olsun istemiyorum ama işten yılmış mutsuz kadın da istemiyorum.

İşini severek yapsın , en büyük işi beni mutlu etmek olsun.

keyfi bilir tabiki iş cıkısı onu alırım (: keyıflı olur aslında

Tabii ki çalışsın evde oturup ne yapacak :/

çalışan bi kadın olmak gerçekten çok zor. hem iş sorumluluğu hem de evdeki sorumluluğunuz ciddi anlamda yıpratır insanı. kim keyfi çalışmak ister ki? o yüzden evde yatış yapması taraftarıyım. evi çevirsin, on numara yemekler yapsın, gezme tozma işleri için beni beklesin. hatta bana masaj falan yapsın lan arada

çalışmalı bana bişey olursa kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli

Otursun evde bacaklarini kirarim .d

işte ceo olsun, evde de perde taksın, ancak o zaman çocuklarımın babası yaparım.

Bir bayan olarak eşimin beni çalıştırmamasını istemem.
Zora ki çalıştırma isteği olursa da ona ben gelemem.

hayat ne gösterir bilinmez ama en azından çalışmaması için daha fazla çalışırdım...

benim calistigim alanlarda calisan erkek ve kadinlari gordum demem o ki eger icinde varsa bir pislik o illa yolunu bulur erkeklerin cogunun dusuncesi eslerinin erkeklerin arasinda calismamasidir tercubeme dayanarak evli kadinlarla calistim cogu yasak iliski yasiyor erkekler icinde gecerli ... size gercek bir animi anlatayim yillarca tanidigim biri resturanta calisirdi resturantin sahibi ona evinin anahtarini arabasini herseyini guvenerek birakirdi bunlar hep bir arada calisiyorlardi resturant sahibinin esi benim tanidikla iliskisi vardi adamcagiz haberi yoktu evli ve cocuklarida vardi tanidik kiside oyle evli cocukluydu bir gun bunlar kacmaya karar veriyor resturant sahibi durumu anlayinca kendini asip intihar ediyor sonuc simdi evlendiler 2 ozurlu cocugu var ..bu devirde ne kendine nede baskasina guvenecen.

Çalışsın tabi.
O ne demek öyle, serseri mi olsun boş boş :T:

:D

Otursun evinin erkeği olsun ben çalışır bakarım erime

Herkesin kendi hayatı.
İsterse çalışır tabi.

Geri