Eşinizi çalıştırır mısınız ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
Bunun iznini ne erkek ne de ne de kadın (zor bir ihtimal de olsa) belirleyemez ki.Özgür iradesi neyi isterse onu yapar.Kimse kimsenin buyruğunda olamaz.Çalışmak sadece para değildir.

çalışmasın başımıza maria puder kesilmesin başa çıkamayız sonra :D
lan benim eşim olsa evde bile buzdolabı kolisinin içinde saklarım o yüzden dünyada eşim benzerim yok :p

Kesinlikle Nfu haklı,çalışmak sadece para değildir.
Çalışmadan sahip olduğu mülkiyeti ile ya da yatırımları ile paraya para demeyen insanlar da var.Önemli olan hayata üreterek ve birey bazında dahil olabilmek.Vatan için hizmet de önemlidir.Şehitlerimize gönül borcumuzu bu şekilde ödeyebiliriz.
Para her şeyi satın alamaz.İnsanlık da para ile ölçülemez.
Alın teri hepsinden önemlidir.

Kesinlikle Nfu haklı,çalışmak sadece para değildir.
Çalışmadan sahip olduğu mülkiyeti ile ya da yatırımları ile paraya para demeyen insanlar da var.Önemli olan hayata üreterek ve birey bazında dahil olabilmek.Vatan için hizmet de önemlidir.Şehitlerimize gönül borcumuzu bu şekilde ödeyebiliriz.
Para her şeyi satın alamaz.İnsanlık da para ile ölçülemez.
Alın teri hepsinden önemlidir.
Aynen katılıyorum kardeşim.Ayrıca artık bu konuları çoktan aşmış olmamız gerek.Üretmek cinsiyet işi değildir.

Aynen katılıyorum kardeşim.Ayrıca artık bu konuları çoktan aşmış olmamız gerek.Üretmek cinsiyet işi değildir.

Haklısın kardeşim,çoktan aşılmış olması gerekirdi.
Ne zaman kadına birey gözüyle bakmayı öğrenirse bir toplum ,o ülke o zaman gelişir.

Esimle maddi sıkıntılar yasadık. dedim ki bir gün bak yükün agır ıstersen bende bi işe gireyim sana destek olayım. bana verdiği cevap su olmuştu: Sen otur evinde cocuklarımızı vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştir.Ben gerekirse iki işte calışırım ama yine de senii calıştırmam.
Su ev Hanımlığını meslekten görmeyenlere Sasırıyorum. bütün gün evin temziliği cocukların eziyeti yemegi bulaşığı camaşarı ütüsü bunlar az seyler değil. Maddi bir karşılığı olmadıgı için küçük görenlere gercekten acıyorum.üzülüyorum. zira bütün gün 5 kuruş alacagım diye elalemin kaprisiyle uğrascagıma esime hizmet ederim.

Allah nasip ederse yakında başlayacak inşallah.

Fikrimi sormadı bile! :D

Kocasının maaşına sırtını dayamayan bir kadın,helal olsun @Arsun.Size güveniyor,sizin de ona güvendiğinizi biliyor olmalı;ne kadar güzel.

Kocasına,çocuklarına ,evin işlerine bakmak için çalışmayanlar Allah göstermesin ama eşleri vefat ederse çok zorlanacaklar.Bu sefer kimin evine,kendi çocuklarına ve kendisine bakacağını düşünmek zorunda kalacaklar.
Hem çalışır hem evimize,çocuklarımıza bakarız.Tüm gün temizlik bir bahanedir,tüm gün çeşit çeşit yemek bir abartıdır.Çalışmaksa aynı zamanda ibadettir.

Kocasının maaşına sırtını dayamayan bir kadın,helal olsun @Arsun.Size güveniyor,sizin de ona güvendiğinizi biliyor olmalı;ne kadar güzel.

Kocasına,çocuklarına ,evin işlerine bakmak için çalışmayanlar Allah göstermesin ama eşleri vefat ederse çok zorlanacaklar.Bu sefer kimin evine,kendi çocuklarına ve kendisine bakacağını düşünmek zorunda kalacaklar.
Hem çalışır hem evimize,çocuklarımıza bakarız.Tüm gün temizlik bir bahanedir,tüm gün çeşit çeşit yemek bir abartıdır.Çalışmaksa aynı zamanda ibadettir.

Tüm içtenliğimle katılıyorum. :)

Kadını kendi ayakları üstünde durabilmesi kadar güçlü ne kılar??

Neden onu bu özgürlüğünden mahrum bırakmaya uğraşayım ki.

Bir arkadaş çok iyi ifade etmişti; "olayı sadece maddi anlamda düşünmeyin" diye... Çok haklı. Genel anlamda; çalışan kadın, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren kadındır. Olaya bir de bu yönden bakılması gerekir.

Akşama kadar evde oturup kadın programları izleyen bir eş istemem. Zaten kendisi de çalışmak istiyor.

Geri