Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen katılıyorum kardeşim.Ayrıca artık bu konuları çoktan aşmış olmamız gerek.Üretmek cinsiyet işi değildir.Kesinlikle Nfu haklı,çalışmak sadece para değildir.
Çalışmadan sahip olduğu mülkiyeti ile ya da yatırımları ile paraya para demeyen insanlar da var.Önemli olan hayata üreterek ve birey bazında dahil olabilmek.Vatan için hizmet de önemlidir.Şehitlerimize gönül borcumuzu bu şekilde ödeyebiliriz.
Para her şeyi satın alamaz.İnsanlık da para ile ölçülemez.
Alın teri hepsinden önemlidir.
Aynen katılıyorum kardeşim.Ayrıca artık bu konuları çoktan aşmış olmamız gerek.Üretmek cinsiyet işi değildir.
Fikrimi sormadı bile!![]()
Kocasının maaşına sırtını dayamayan bir kadın,helal olsun @Arsun.Size güveniyor,sizin de ona güvendiğinizi biliyor olmalı;ne kadar güzel.
Kocasına,çocuklarına ,evin işlerine bakmak için çalışmayanlar Allah göstermesin ama eşleri vefat ederse çok zorlanacaklar.Bu sefer kimin evine,kendi çocuklarına ve kendisine bakacağını düşünmek zorunda kalacaklar.
Hem çalışır hem evimize,çocuklarımıza bakarız.Tüm gün temizlik bir bahanedir,tüm gün çeşit çeşit yemek bir abartıdır.Çalışmaksa aynı zamanda ibadettir.
Benim için tartismaya kapali bir konu.
şok şok şok maria eşimin çalışması benim için tartısmaya kapalı bir konu asla çalışamaz dedi
Temizlik yemek ütü yapsın ben çalışır ikimizde bakarım çocuklarıma baksın bi de :d
yok artık bir şok daha evden de çıkmaz bacaklarını kırarım dedi (ay ben şok)