Eşinizi çalıştırır mısınız ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2768 gün önce görüldü
Ben çalışması taraftarıyım eğer ki bir işi mesleği var ise diğer türlü ömründe hiç çalışmamış veya evlendiğinde çalışmak istemeyen biriyle evlenmek istemem

başlık eşinizin çalışmasına izin verir misiniz şeklinde olmalı

dönerci kedi

çok zengin olsun kırsın dizini otursun yamacımda , ona zorla çalış diyen mi var :)))

Elim ayağım tuttuğu müddetçe, ben yaşadığım müddetçe Eşimin her türlü ihtiyacını (yemesi,içmesi,giyimi..vs.) gidermek benim yükümlülüğümdür.İmkanımın yettiği en güzel şekilde yaparım.

Kadınlar erkeklere emanettir ve kadınların çalışma diye bir yükümlülüğü yoktur.(dilerse çalışabilir tabi,ama mecbur değildir)

Benim görevim budur.

Kadınımda; Benim her türlü ihtiyacımı gidermek, evimi ve çocuklarımı korumak ve gözetmekle mükelleftir.

Dolayısıyla, Asla ÇALIŞTIRMAM.

Elim ayağım tuttuğu müddetçe, ben yaşadığım müddetçe Eşimin her türlü ihtiyacını (yemesi,içmesi,giyimi..vs.) gidermek benim yükümlülüğümdür.İmkanımın yettiği en güzel şekilde yaparım.

Kadınlar erkeklere emanettir ve kadınların çalışma diye bir yükümlülüğü yoktur.(dilerse çalışabilir tabi,ama mecbur değildir)

Benim görevim budur.

Kadınımda; Benim her türlü ihtiyacımı gidermek, evimi ve çocuklarımı korumak ve gözetmekle mükelleftir.

Dolayısıyla, Asla ÇALIŞTIRMAM.

ay sen ona şiirde yazarsın :dyg: duygulu şey :haha:

O çalışsın ben ev işleriyle uğraşırım.

arada çalıştırıorum , bakıom iyi yatak sarmamış diorum geri kapatıyorum , başlık değişik olmuş

çalışmasına izin veririm , çalıştırmam , çalışmak istiyorsa destek olurum , çalışıcaksın demem

Eve kapatmayı düşünüyorum ben çalışır ona bakarım o evi temizlesin bana yemek yapsın yeter :p

Eşim 14 yaşına gelmiş çocuğum değil kendi kararları konusunda oldukça yetkin bir birey olacağından böyle bir konuda hükmümü beklemeyecek.
Diye umuyorum :sevimli:

Kisinin ekonomik durumu yerindeyse ve esi bu durumdan memnun ise bir sey diyemem, ama hem ac olup hem kuyrugu dik tutanlara fena halde gicik kapiyorum. Hem millete muhtac ediyorsun hem calistirmam gibi laflar ediyorsun yuru git allasen papucumun macosu.

Çalışmaması için üniversite okumaması falan lazım. Mesleğinin olmaması ki böyle bir tercihim olamaz. Çalışmak istemez, ara vermek ister, ya da gelir yanımda çalışır o kendi bileceği iş.

Ama ev hanımlığı bir meslek değil. Ben çocuğumun annesinin evde oturan , günlere giden gelen bir kadın olmasını istemem.

Üniversite okuyup mesleğini yapmak istiyorsa çalışsın devlette. Özelde çalışmak isterse çalışacağı yeri ben seçerim.

Lise bitirip meslek edinmeden çalışmak isterse o zaman da otur evde derim.

tabi çalışsın, erkek değil mi? eve kim para getirecek? .:p

Calismak istiyorsa calissin istemiyorsa evde otursun. Sıfır sıkıntı .

Ay tabi çalıştırırım erkek sonuçta çalışacak tabi .d

Çalıştırdım tabi o calismayacak da ben mi calisacagim:p

ben bakamam çalışsın :p

Eger istiyorsa calissin istemiyorsa zorlamam :T: ama calismasi gerenk hayat zor

Geri