Eşinin yanında gaz çıkarmayan erkekler, eşinden bir şeyleri gizlemeye ve ihanet etmeye daha meyilli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben direkt yüzüne söylüyordum abi gelirse sal diye ahaha. He canım hepiniz İngiltere prensi, prensesi falansınız.:D ama ağzından her b*ku yediğinizi iddia eder ama gazından iğrenirsiniz. Hiç gerçekçi ve samimi değilsiniz.

Kasti olarak sürekli hale getirmek sıkıntı. Ama anlık durumlarda evin içinde bir anda olabilecek şeylerden dolayı boşarım, kovarım demeyin arkadaşlar sınanırsınız. Bir ara karı koca öğretmen olan (7 sene sevgili ve 2 yıl evli) ve çekişmeli boşanma davasında kadın erkek için “evin içinde boxerla dolaşıyor, yemeklerden sonra geyiriyor.” bu da beni rahatsız ediyor boşanmak istiyorum demişti. Bunlar sadece bahane arkadaşlar seven insanın gözüne gelmiyor hiç bir şey. Sevmiyorsa her şeyi bahane eder.
Ben şeye takıldım. Evin içinde olan biten bir takım şeylerin mahkemede bile olsa anlatılması beni geriyor. Mahkeme başkanı veya oradaki herkes adamın evde nasıl gezdiğini, nasıl gaz çıkardığını niye bilsin? Niye bilmeli veya niye anlatılır? Bunun yerine başka türlü yuvarlak bir ifade verilse olmuyor mu? Yani evimin içinde nasıl bir yaşam sürdüğümden kime ne? Karım evde sütyenle dolaşıyor denecek olsa nasıl bir etki bırakırsa, bence aynısı erkekler için de geçerlidir. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Aldatılma gibi delil isteyen konular haricinde kişinin kendine özel yaşam tarzı üçüncü kişilere anlatılmamalı bence.

Ben şeye takıldım. Evin içinde olan biten bir takım şeylerin mahkemede bile olsa anlatılması beni geriyor. Mahkeme başkanı veya oradaki herkes adamın evde nasıl gezdiğini, nasıl gaz çıkardığını niye bilsin? Niye bilmeli veya niye anlatılır? Bunun yerine başka türlü yuvarlak bir ifade verilse olmuyor mu? Yani evimin içinde nasıl bir yaşam sürdüğümden kime ne? Karım evde sütyenle dolaşıyor denecek olsa nasıl bir etki bırakırsa, bence aynısı erkekler için de geçerlidir. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Aldatılma gibi delil isteyen konular haricinde kişinin kendine özel yaşam tarzı üçüncü kişilere anlatılmamalı bence.
Kusur oranının tespit edilmesi hususunda herkes söylemek istediğini söyleyebilir. İnsanlar sadece ev içerisindeki hareketlerini değil cinsel birlikteliklerini bile dile getiriyor.

o samimiyet oluşacak. zarttt zurtt bırakacaksın..
sanırım o ilişki olmadığından uzmanlar gizleme ve ihanete meyilli diyor.
Aynen öyle eşinin yanında rahat olamadıktan sonra ne anladım bu ilişkiden bir koyacaksın pat küt o ses çıkacak sgjskahaks

İş yerinde yandaki duymasın diye ritim ile denk getirmeye çalışıyoruz eşinin yanında olmaz abi

Görüyorum ki osurmayı savunanlar ve karşı çıkanlar olarak ikiye bölündü forum.

Arkadaşlar ortada buluşalım, çiftler balkona çıkıp beraber osursunlar. Mahalleliyi rahatsız etmeyecek bir tonda.

Görüyorum ki osurmayı savunanlar ve karşı çıkanlar olarak ikiye bölündü forum.

Arkadaşlar ortada buluşalım, çiftler balkona çıkıp beraber osursunlar. Mahalleliyi rahatsız etmeyecek bir tonda.
O durumun Recep İvedik'in toplum içinde içimizdeki kötülükleri salalım demesinden farkı olmaz. Buradaki tek fark eşlerin birbirinin yanında rahat ve çekinmeden davranıyor oluşu.. Sonuçta bu bir sağlık sorunu da olabilir, yediği bir şeyden bağırsaklarında gaz birikmiş de olabilir, gaz çıkardı diye tiksinilecekse, ileride Allah korusun altını bile temizleyecek hastalıklar gördüğünde de tiksinirsin..​

Savwz_1653980008_569.jpg

Herkes fizyolojik bir gerçeği Nasıl yok sayabiliyor anlamıyorum şimdi bu mantıkta bakarsak insan içinde de yaklaşık 1 kilogram dışkı ile dolaşıyor desek Ay ne kadar iğrençsin dersiniz değil mi aksini ispat edecek var mı?

Herkes fizyolojik bir gerçeği Nasıl yok sayabiliyor anlamıyorum şimdi bu mantıkta bakarsak insan içinde de yaklaşık 1 kilogram dışkı ile dolaşıyor desek Ay ne kadar iğrençsin dersiniz değil mi aksini ispat edecek var mı?
Var abi, tüm delil ve argümanlarımla en kısa sürede konuya geri geleceğim.

Ya o kadar da değil. Tuvalet bunun için var arkadaşlar. E o zaman salonun ortasına sçın beraber. O da insani eylem.

Pasaran beyin eşi foruma üye olsun istiyorum….
Soracağımız sorular olabilir…..

Geri