Eşinin yanında gaz çıkarmayan erkekler, eşinden bir şeyleri gizlemeye ve ihanet etmeye daha meyilli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Run haber başlığıymış jsld. ben yanlış anımsamışım ama yorumlar……

@Run haber başlığıymış jsld. ben yanlış anımsamışım ama yorumlar……
Sana bir sır vereyim mi, daha önce de yazdım da sen görmedin tabii..

Evet @Lena bu bir sır değil.. doktorlar öneriyor, kadın osurugunun faydalarını, linki bırakıp sekizin ile oyun oynamaya gidiyorum..

ben anlamıyorum ki bizim forumdakiler ne ile besleniyor, nasıl bir hayatı tek başlarına idame ettirebiliyorlar şaşıyorum.
hayatında sevgilisi olmayan ilişki dersi veriyor. kendi emeğiyle para kazanmamış olan zenginlik üzerinden hava atıyor. öteki iki osuruk sesi duyacak diye ödü kopuyor. diğeri ter kokacak diye hayata küsüyor,
manyak mısınız?

allahtan forumdan biriyle evli değilsin abi, baksana evinde iki rahat osurayım desen boşanma dilekçesini önüne koyarlar.
Allahtan değilim ama bakma sen öyle dediklerine. Yarın evlendiklerinde en çok onlar ortalığı gaza dumana boğar. Kraliyet ailesi sanki diyeceksin ama onlar da osuruyor. Gaz nihayetinde dışarı çıkayım diye oluşmaz. Vücudun bir yan ürünüdür. Buradaki arkadaşlar tıpa da taksa o gaz dışarı çıkmak için yolunu bulur merak etmesinler.

Sizin sohbetin iğrençliği şuralarda -.-
IMG_6600.jpeg

Son düzenleme:
Tiktokta bir kadının videosu önüme düşmüştü instada. Kadın gaz çıkararak para kazanıyordu. O geldi aklıma. Kfjfjfj

Geri