Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ÜZDÜ…..kendi emeğiyle para kazanmamış olan zenginlik üzerinden hava atıyor
aşiretçilik çokta matah bir olay değil zaten.ÜZDÜ…..![]()
aşiret olmayı ben istemedim tamam mııı….
o bana allahın bir lütfu… kjkjkjmb
allahtan forumdan biriyle evli değilsin abi, baksana evinde iki rahat osurayım desen boşanma dilekçesini önüne koyarlar.Gideyim de samimiyet tazeleyeyim.
Bu forumda kimse osurmuyor lan, ben böyle bir şey görmedim.Gideyim de samimiyet tazeleyeyim.
Yaptın işte dediğimi.. herkes merak eder.şuan çok osuruktan bir muhabbete evirdin konuyu run...
vejetaryen beslenenlerin ki çok kötü kokar diye biliyorum ben.Yaptın işte dediğimi.. herkes merak eder.
Allahtan değilim ama bakma sen öyle dediklerine. Yarın evlendiklerinde en çok onlar ortalığı gaza dumana boğar. Kraliyet ailesi sanki diyeceksin ama onlar da osuruyor. Gaz nihayetinde dışarı çıkayım diye oluşmaz. Vücudun bir yan ürünüdür. Buradaki arkadaşlar tıpa da taksa o gaz dışarı çıkmak için yolunu bulur merak etmesinler.allahtan forumdan biriyle evli değilsin abi, baksana evinde iki rahat osurayım desen boşanma dilekçesini önüne koyarlar.
onu ben de gördüm ya, parayla mı satıyor.Tiktokta bir kadının videosu önüme düşmüştü instada. Kadın gaz çıkararak para kazanıyordu. O geldi aklıma. Kfjfjfj
Tiktokum yok da twitter ve instada paylaşıyorlardı. İsteyene satışımız var gibi video gördüm sanki. Trollüyo ama parasını da kazanıyor. Fjjfjfonu ben de gördüm ya, parayla mı satıyor.