Eşinin yanında gaz çıkarmayan erkekler, eşinden bir şeyleri gizlemeye ve ihanet etmeye daha meyilli

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Afiyet olsun Yunus.
Biz bıraktık alkol sigara vs artık çay soda içiyoruz ama gece eğlenmeye gittiğimizde masada dansöz oynattiğimiz doğrudur.
Keyif almıyorum artık nedense.
Hoşgeldin.
Bende pek içmiyorum aslında be iki kadeh viski içtim kesti içesim gelmedi

bekarlar atıp tutmuş neyse de evlilerin bunu garipseyip iğrenç bulmasına hatta boşanma sebebi olarak görmesine şaşırdım hgljdj aynı evinde içinde nasıl bu mesafeyi koruyabildiniz tebrik ederim gerçekten. normalim şaştı şimdi..

Mazlumcuğum seninle bir ilgisi yok ama konu çok osuruktanmış hatta sonra boka sarmış ahahaha

yazanları okudum da benim şokum şaştı akljflşaskjfşasfd
salondasınız kocanız bir koltukta siz bir koltukta oturuyorsunuz ve osurmak istedi lsdjfşsojf tuvalete gidecek osurmak için öyle mi ya da benn??
kocam yapar kalk git tuvalete derim daha da yapar xd henüz boşanmadık şükür
bizler erkek kardeşi olup odaya gelip öküz gibi osurup kapıyı üstümüze kapatarak büyümüş bir kesim bunu normal karşılıyoruz....
insani bir eylem osurmak arkadaşlar normaldir yapmayın gözünüzü seviyim siz yapmıyor musunuz?

***konuya gelecek olursak***
gelmeyen çok saçma.s.s ihanet edecek olan osuruğa mı bakacak

Güldürdünüz tsk.

Sadece eşinin değil, kimsenin yanında bunu yapmamalısın. Nezaket, görgü, saygınlık diye bişi var. İnsani bir durum ama bu kasıtlı yapılırsa, saygısızlık içeren bir kabalığa dönüşür. Ben demiyorum ki poponuza tıpa takın, sadece zooort diye ulu orta ve kasıtlı şekilde os*rmak terbiyesizliktir.

Ya siz delirmişsiniz kdjd Ne babamdan gördüm ne eşimden gördüm böyle bir şey. Abim de keza:d Ben de yapmam bunu. Vallahi demek ki herkesin normali farklı :d He bu da erkek araştırmacıların alışkanlıklarını normalleştirmek için yaptıkları bir araştırma herhalde, bu sefer kesinlikle kaynağı araştırmacıların mabadı olan bir çalışma, ok canım.

Son düzenleme:
Çok derinlemesine bir araştırma olmuş bundan tez konusu olur

Geri