Psinoza
Bronz Üye
anladım, bak bu igrenç iste. herkesin gazı kendine güzel kokar.Tiktokum yok da twitter ve instada paylaşıyorlardı. İsteyene satışımız var gibi video gördüm sanki. Trollüyo ama parasını da kazanıyor. Fjjfjf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anladım, bak bu igrenç iste. herkesin gazı kendine güzel kokar.Tiktokum yok da twitter ve instada paylaşıyorlardı. İsteyene satışımız var gibi video gördüm sanki. Trollüyo ama parasını da kazanıyor. Fjjfjf
Anasının evinde de yapıyormuymuşevin içinde boxerla dolaşıyor, yemeklerden sonra geyiriyor
Anasının evini sorgulamam. Muhtemelen yapıyor olabilir ki yapıyorsa da kendi bileceği bir şey. Ama dediğim gibi kadın da erkek de kendine ait özel hayatı bu. Evinde rahat ettiği şekilde yaşamalıdır.Anasının evinde de yapıyormuymuş
ben köpek olmam o olabilir dermişim djdjbir bakıyorum, çiçek böcek; bir bakıyorum, kedi köpek. yıldım artık! ikinizi de blokluyorum.
Bak şuna sövünce ağlıyorsun amaben köpek olmam o olabilir dermişim djdj
şaka tabi...
Ses alalım yunus !Osurmuyorum ben g*tüm kükrüyor![]()
İçiyorum kral kafam güzel olmadan geldim bu seferSes alalım yunus !