Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aman yok o eksik kalsın nödödBu konu @kamil0920 ağamın bilgi alanına girmektedir, beni aşıyor valla.
Sizin de kamil ile aranizda seviyeli bir iliski basladi desek yeridir.Bu konu @kamil0920 ağamın bilgi alanına girmektedir, beni aşıyor valla.
iba üzgün...Sizin de kamil ile aranizda seviyeli bir iliski basladi desek yeridir.
Adeta birbirine kizip ama ayni zamanda kopamayan iki asksiz kacik.
Her konu sizi bir birinizi hatirlatiyor.
Askiniz siyasi konulardan cikip bir kadinin kocasi hakkinda biseksuellik serzenisi yaptigi konuda bile filizlenmeyi basariyor.
Adeta kaldirim arasindan cikan bir cicek gibi. Betonu deliyorsunuz akdnjdhdb
Ibayi bilmem ama bu adamlar ciddi.iba üzgün...
Iba üzülmez onun yeri ayrıiba üzgün...
Öyle deme, ağam şimdi farklı anlar, top mop dedin anlar.Ibayi bilmem ama bu adamlar ciddi.
İnsanın, dünya dışı bir varlıkla mesela bir uzaylıyla duygusal ilişkisine biseksüel ilişki diyoruz.biseksüel hangisiydi
Abi eşinin hemcinsiyle yalaşmasını nasıl aldatma olarak değerlendirmezsin? LGBT ülke değil ki ben tanımıyorum diyesinEşimin lezbiyen ilişkisini yakalasaydım bunu aldatma olarak değerlendirir miydim? Valla bilmiyorum. Sonuçta karşı cins yok ortada. Tehditin boyutu hafif mi yoksa ortada bir tehdit de mi yok. Nasıl bazı ülkeler bazı ülkeleri tanımıyorlarsa, benimde resmi olarak tanımadığım bir durum LBGT. Hukuki açıdan tanımadığın bir şeyi aldatma olarak da değerlendiremezsin. Lezbiyen ilişkiyi yok hükmünde görüyorsun çünkü. O senin için mutlak butlan. O yüzden eşimle konuşur ve aldatma olarak değerlendiremesem de bu saçma duruma son vermesini rica ederim.
Her şakanın altında bir gerçek vardır de geç bence... Ben öyle yapıyorum...Olayı anladıktan sonraki ruh halimi anlatamam. İsyanın kime KEKEEEEE
Mantıklı. fazla duygu kaptırmamak lazım hıhhhHer şakanın altında bir gerçek vardır de geç bence... Ben öyle yapıyorum...