Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlamlı mesajların var... cezbedici... ama ben yine de @Slash diyorum....
birtanem neden böyle yapıyorsun yoksa sen benim sıfırtanem misin?tmm bende @Hatem diyorum herkes masasına dönsün… yalanlarını cengoya anlat…
olum bi daha bu adama gay diyen olursa karşısında beni bulur lan...@Slash wp gelir misin acil bir şey denicem

Hepimiz biraz gay değil miyiz aslında???değil misin.............
E sen de kaşınıyon awhsssjsjajdHepimiz biraz gay değil miyiz aslında???
Yaradan hepimizi dişi olarak rahme salıyomuş biz kendi imkanlarımızla erko oluyomuşuz içerde… Ondan dedim…E sen de kaşınıyon awhsssjsjajd
Ahhahshshshajsjjssjhshshdhsjsjdskkdkdkfjdjjdjshdsjjdjdbdjskdndjdkdk@Hatem in arabası gay
bu çok doğru bu arada.... arka koltukta iki büklüm gezdimaw@Hatem in arabası gay
Sana inanıyorum....Yaradan hepimizi dişi olarak rahme salıyomuş biz kendi imkanlarımızla erko oluyomuşuz içerde… Ondan dedim…
Ahhahshshshajsjjssjhshshdhsjsjdskkdkdkfjdjjdjshdsjjdjdbdjskdndjdkdk
YEMİN EDERİM DOĞRU asjshhsjs
İlk başta garipsiyorsun sonra alışıyorsun…İyide burada bunu paylaşmanızdaki amaç nedir?
Bence sizde Normal değilsiniz yada senaryoya yazıyorsunuz ilgi çekmek için.
Erkeksen gel lan.
Evet evet çok geçmiş olsun diyelim kalkalım biz iyi günlerKonu resmen bocka sardı. Dağılalım.
Afedersiniz @Özlem Hanımcım…
çıkışta bekliyor olacağız