Eşimin biseksüel ilişki yaşadığını öğrendim

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu konu @kamil0920 ağamın bilgi alanına girmektedir, beni aşıyor valla.
Sizin de kamil ile aranizda seviyeli bir iliski basladi desek yeridir.
Adeta birbirine kizip ama ayni zamanda kopamayan iki asksiz kacik.
Her konu size birbirinizi hatirlatiyor.
Askiniz siyasi konulardan cikip bir kadinin kocasi hakkinda biseksuellik serzenisi yaptigi konuda bile filizlenmeyi basariyor.
Adeta kaldirim arasindan cikan bir cicek gibi. Betonu deliyorsunuz akdnjdhdb

Sizin de kamil ile aranizda seviyeli bir iliski basladi desek yeridir.
Adeta birbirine kizip ama ayni zamanda kopamayan iki asksiz kacik.
Her konu sizi bir birinizi hatirlatiyor.
Askiniz siyasi konulardan cikip bir kadinin kocasi hakkinda biseksuellik serzenisi yaptigi konuda bile filizlenmeyi basariyor.
Adeta kaldirim arasindan cikan bir cicek gibi. Betonu deliyorsunuz akdnjdhdb
iba üzgün...

Eşimin lezbiyen ilişkisini yakalasaydım bunu aldatma olarak değerlendirir miydim? Valla bilmiyorum. Sonuçta karşı cins yok ortada. Tehditin boyutu hafif mi yoksa ortada bir tehdit de mi yok. Nasıl bazı ülkeler bazı ülkeleri tanımıyorlarsa, benimde resmi olarak tanımadığım bir durum LBGT. Hukuki açıdan tanımadığın bir şeyi aldatma olarak da değerlendiremezsin. Lezbiyen ilişkiyi yok hükmünde görüyorsun çünkü. O senin için mutlak butlan. O yüzden eşimle konuşur ve aldatma olarak değerlendiremesem de bu saçma duruma son vermesini rica ederim.

biseksüel hangisiydi

Eşimin lezbiyen ilişkisini yakalasaydım bunu aldatma olarak değerlendirir miydim? Valla bilmiyorum. Sonuçta karşı cins yok ortada. Tehditin boyutu hafif mi yoksa ortada bir tehdit de mi yok. Nasıl bazı ülkeler bazı ülkeleri tanımıyorlarsa, benimde resmi olarak tanımadığım bir durum LBGT. Hukuki açıdan tanımadığın bir şeyi aldatma olarak da değerlendiremezsin. Lezbiyen ilişkiyi yok hükmünde görüyorsun çünkü. O senin için mutlak butlan. O yüzden eşimle konuşur ve aldatma olarak değerlendiremesem de bu saçma duruma son vermesini rica ederim.
Abi eşinin hemcinsiyle yalaşmasını nasıl aldatma olarak değerlendirmezsin? LGBT ülke değil ki ben tanımıyorum diyesin

Evlenmeden önce paylaşılması gereken bir şeyi neden şimdi paylaşıyorsa, zaten yıllarca saklamışsın, ne değişti de şimdi söyledi.. Boşanmak mı istiyor diye düşünürdüm ve her şeyimi paylaşmışsam benden böyle bir şeyi şimdiye kadar gizlemesi de kötü hissettirirdi şahsen..​

Arkadaşlar, evlenmeden önce iyice araştırın. @Özlem henım ile aynı duruma düşmeyin.
Eskiden görücüler vardı. Bulun öyle birini, sizin için araştırsın. Siz göze batarsınız. Onlar Profesyonel, işlerini iyi bilirler.

Özlem habım için artık yapacak bir şey yok. 14 günlük koşulsuz iade süresini de aşmış bulunuyor. Kaderine katlanacak.

Konuyu ben mi anlamadım yoksa gerçekten herkes dalga mı geçmiş.
Konuda komik her hangi bişey göremedim herkes kahkaha basmış. Adamın biseksüel olması komik mi gerçekten?
Aşırı ciddi bir konu ve sonu boşanmaya kadar gider.
Üzüldüm adınıza ben. Umarım en sorunsuz şekilde atlatırsınız durumu.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Kimler kimler gay çıktı bunlar şaka malzemesi yapıyor üzücü

Olayı anladıktan sonraki ruh halimi anlatamam. İsyanın kime KEKEEEEE

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri