Eşcinsellik Toplum Tarafından Kabul Edilmeli mi Edilmemeli mi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
İster doğuştan ister sonradan yaradanı yaradandan ötürü sevenler neredeler göremedim bu konu da ?

Homofobik olan herkesin içsel dünyasına inebilsek keşke ne gökkuşakları görürüz kim bilir ?

Siz bir insanla sadece insan olması sebebiyle değil de kız olduğu için memesi veya erkeğin parası için konuştuğunuzdan size tuhaf geliyor tabi eşcinsel biri ile muhabbet etmek.

Bırakın isteyen istediğiyle birlikte olsun size giren çıkan olmadıkça .

Konuyu " ben Müslümanım " diyenler için noktalıyorum .. Bunun dışında kalanlara zaten diyeceğim bir şey yok ..

ARAF S.80-82.AYETLER:Hani Lut da kavmine şöyle demişti:Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz Kavminin cevabı: Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış demekten başka olmadı

Bu arada burada delikanlılık taslayan kim varsa sözüm ona ;

Umarım çocuklarınız çift cinsiyetli doğar. İşte o zaman SEVE SEVE empati kurmayı öğreneceksiniz.

Eleman bana saydırıyor .. Sence utanmasını bilmez miyim ben ? Sokakta birbirini mıncıklayan topaçlar utanmayı biliyorlar da onların bu durumundan utanç duyan ben mi utanmayı bilmiyorum :)

Hani karşıma çıksa da yiyorsa bir yüzüme tükürse ..

o yorumu senin için yazmadım ya, tüm olumsuz yorum yapanlar için konuştum ki eşcinsel bir arkadaşa sahip olan benim için homofobi kırmızı bir çizgidir. bunu bu forumda hep de dile getirdim zaten. insanların eşcinsellik gibi deneyimlemedikleri tecrübeler hakkında çok büyük konuşmalarına hayret ediyorum. eskiden ben de homofobik sayılırdım ama topaç, top, ibne vs. gibi kelimeleri asla kullanmış değilim hayatım boyunca. hep söylüyoruz bu insanlar bu durumu TERCİH ETMİYORLAR, zaten öyleler. daha ılımlı yorum yapabilmek için bence bir eşcinselle ön yargıları bi kenara bırakıp sohbet edilmeli.

o yorumu senin için yazmadım ya, tüm olumsuz yorum yapanlar için konuştum ki eşcinsel bir arkadaşa sahip olan benim için homofobi kırmızı bir çizgidir. bunu bu forumda hep de dile getirdim zaten. insanların eşcinsellik gibi deneyimlemedikleri tecrübeler hakkında çok büyük konuşmalarına hayret ediyorum. eskiden ben de homofobik sayılırdım ama topaç, top, ibne vs. gibi kelimeleri asla kullanmış değilim hayatım boyunca. hep söylüyoruz bu insanlar bu durumu TERCİH ETMİYORLAR, zaten öyleler. daha ılımlı yorum yapabilmek için bence bir eşcinselle ön yargıları bi kenara bırakıp sohbet edilmeli.

Şaşıracaksın belki ama benim çok eşcinsel tanıdığım oldu .. Hemen hepsinin de hikayesi birbirine benzer .. Küçükken büyük bir adam tarafından tacize uğramış, korkmuş kimseye söyleyememiş ama zamanla bu korkusunun yerine o durumdan yani başka bir erkek tarafından kullanılmasından hoşlanır olmuşlar ..
Muhabbetleri iyidir, dilleri tatlıdır hatta çoğu adamım diye gezen adamlardan daha adamdırlar ama ne olursa olsun cinsel eğilimleri sapkınlıktır ve ağır bir hastalık halidir ..
Bazıları bu dürtülerinden kurtulmak ister ama beceremez bazıları da durumundan memnundur ..
Dediğim gibi ben olaya her zaman olduğu gibi İmani yönünden bakıyorum ve bu kimseleri tasvip etmiyorum .. Kullandığım argo kelimelere gelince kendi aralarında birbirleri için çok daha ağırlarını zaten kullanıyorlar .. Hatta yine kendi aralarından geliştirdikleri bir lügatları bile var ..

Şaşıracaksın belki ama benim çok eşcinsel tanıdığım oldu .. Hemen hepsinin de hikayesi birbirine benzer .. Küçükken büyük bir adam tarafından tacize uğramış, korkmuş kimseye söyleyememiş ama zamanla bu korkusunun yerine o durumdan yani başka bir erkek tarafından kullanılmasından hoşlanır olmuşlar ..
Muhabbetleri iyidir, dilleri tatlıdır hatta çoğu adamım diye gezen adamlardan daha adamdırlar ama ne olursa olsun cinsel eğilimleri sapkınlıktır ve ağır bir hastalık halidir ..
Bazıları bu dürtülerinden kurtulmak ister ama beceremez bazıları da durumundan memnundur ..
Dediğim gibi ben olaya her zaman olduğu gibi İmani yönünden bakıyorum ve bu kimseleri tasvip etmiyorum .. Kullandığım argo kelimelere gelince kendi aralarında birbirleri için çok daha ağırlarını zaten kullanıyorlar .. Hatta yine kendi aralarından geliştirdikleri bir lügatları bile var ..

sadece gayler üzerinden konuşuyoruz ama lezbiyenler, biseksüeller, transeksüeller de var. herkesin durumu farklı farklı. eşcinsel eğilim gösteren hayvanlar var. eşcinsel çocuklar var. ben bir tane tanımıştım mesela. tüm bunları düşününce ben bir sapkınlık değil, solak olmak gibi doğuştan gelen bir durum olduğunu düşünüyorum. hoşlanmıyor olmana saygı duyuyorum, kendilerini incitip rahatsız etmediğimiz sürece sorun yok bence sevmemekte. :)

Toğpuz veririzzz
Hoşt ulan kime neeeğ?

Leğğğzim haklıyımm
Ağğ mı ma mı ben alıımm.

:alkis:

Bak hala ibnelik felan diyosun bu nedir bu nefret argo söylemleri nedir? Ben sana şunu yaptın bunu yaptın demedim. Sadece senin şahsına konuşmadım sensin demiyorum. Sizlersiniz diyorum. İlla birini dövmek azarlamak yetmiyor. Kullandığın uslüp bile yeterli. Evet cesarettir. Ben kimseyi takmadan, hiçbi şeye kulak asmadan bu ülkede cesur bi şekilde eşcinselliğimi yaşayabiliyorum. Toplumun baskısına, insanların iğrenç laflarına rağmen eşcinselliğimi yaşayabiliyorum. Ama çok fazla da kulak ardı edemem. Sen olaya insani tarafından bakmıyorsun. Sadece cinsellik tarafından bakıyorsun. Eşcinseller sadece gaylerden ibaret değil. Kadın eşcinseller de var. Onları sokakta birbirini mıncıklarken görünce de ağzınızın suyu akar.
Sanane kime ne ? Kim ne isterse onu yaşar. İster erkek erkeğe yaşar ister kadın kadına.
Ve çoluk çocuğumun buna düşmemesi için elimden geleni yaparım demişsin, ya bi insanın duygularını nasıl değiştirebilirsin? Nasıl bastırabilirsin? Tıpkı senin şu saatten sonra kendi cinsine ilgi duymanın imkansız olduğu gibi eşcinsel bi insanı hiçbi şekilde değiştiremezsin. Hiç kimse ileride bilmem nerde eşcinselliği seçmez. Doğuştan gelen bi durumdur bu.
Evet gayim mutluyum. Sen nasıl hayatını istediğin gibi istediğin insanla yaşıyorsan ben de yaşıyorum. Kime ne?

Sana nacizane bi tavsiyem var. Beni ister dinle ister dinleme.

Kendini bu kadar açık etmeni doğru bulmuyorum. Ne sebep ile olursa olsun cinsel tercihlerini açıklamak , savunmak ve desteklemek zorunda değilsin. Sal gitsin relax.

Filanca manken cesur kıyafetiyle yürekleri hoplattı vaowww ..
Falanca ünlü cesur bir aşka yelken açarak evli iş adamıyla beraber olduğunu açıkladı .. Yeaaaaa ..
Ya yürü git oğlan mısın nesin sana karşı ne nefretim olacak benim kaale bile almıyorum .. Cinsel eğilimine de saygı duymuyorum bu kadar basit .. Bi de açıklama yapmışsın kadınlarında eşcinseli var diye :) sen demesen ben bilemeyecektim .. Kadın erkek fark etmez eşcinsellik sapkınlıktır nokta.
Hiç bir bebekte eşcinsel olarak doğmaz ve hiç bir ebeveynde çocuklarının eşcinsel olmasını istemez ..
Kabul et ya da etme bunlar gerçekler ..
Hangi erkekle yatıp kalktığınla da ilgilenmiyorum ama ne kadar yırtınıtsanız yırtının bu sapkınlığı normalmiş gibi bu topluma aşılayamayacaksınız ..
Ha bu arada konu eşCİNSELlik .. Bilmem fark edebildinmi ;

Gay'lık Lez'lik normal birşey gibi sunmak gercekden abestdir.Erkek ve Kadın Yüce Yaratıcı yaratmıstır.İstese tek erkek yada tek kadın yaratırdı.Ne igrenclikdir bu toplumu yozlastırmakdan baska birşey degil.

futbolcu'ya bak ortalık karışsın diye bin yıllık konuyu güncellemiş, bari bi iki kelam etseydin. yorumsuz deyip kenara çekilmiş resmen. :D oyuna gelmeyin akdjladkla KİMSE YORUM ATMASIN YA DA HOŞLANMAYAN ARKADAŞLAR BİLE "EVET EDİLMELİ :)" yazsın :dDDDD

asdfjkl yorumlamayacağın bir konuyu neden up'larsın karşim :D
Sayende son 3 yorum da konudan koptu :d

Geri