Eşcinsellik Toplum Tarafından Kabul Edilmeli mi Edilmemeli mi?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Kesinlikle memeli, olmazsa olmazımız. Düşünsene memesiz n'aparız? O yüzden benim cevabım; memeli.​

Önyargılarınızı bir kenara bırakmayı öğrenin derim.. Diğer bir taraftan da, kınamayın.. Kınadığınızı yaşarsınız..

Ben hoşlanmıyorum öyle şeyler görmekten hayattan soğuyom

Kesinlikle kabul edilemez .. Eşcinsellik=Sapkınlıktır.

Avniyâ kılma güman kim sana ram ola nigar
Sen Sitanbul şahısun ol (da) Kalata şahıdur"

(Ey Avni, gönül verdiğin o Hıristiyan güzelinin sana ram olacağını asla umma! Çünkü sen nihayetinde İstanbul'un şahısın, o ise güzellik ülkesinin başkenti olan ve içinde cennet gibi hurilerin dolaştığı Galata'nın padişahıdır.)

Koskoca Osmanlı Padişahlari bile oğlanlara şiir yazmışsa neyi tartışıyoruz.

http://odatv.com/kim-bu-oglanci-padisahlar-0712161200.html

bizim toplumumuzda adam heteroluğu kabul etmiyor, karısını öldürüyor homoluğun kabul görmesi imkansız. :cici:

Yani eşcinsel olsam bunu topluma sormam beni kabul eder misiniz diye ,s Sonuçta eşcinsellerden öte sapıkları , tacizcileri, şiddet düşkünlerini, katilleri hala aramızda kabul edip topluma kazandırmaya da çalışıyoruz ama ne yazik ki bugün yine etek giydiği için dövülen bir kızın haberini izledim. Bence bunlar kabul edilmemeli.

Bana bıyık kıvırmayan gay istediğine gayabilir sıkıntı yok, bana da bıyık kıvıracağını da düşünmüyorum zaten.

Lezbiyenlere lafım yok onlar mükemmel.

Şu homofobiksiniz sizzzz diyen tiplere acıyorum .. Ulan ne homofobiği ? Hangi homo beni korkutabilir :)
Ne sanıyonuz milleti ? Herkesin içinde bir topcuk varda o gizli topcuk yanları ortaya çıkacak diye korkuyorlar mı sanıyorsunuz !
Anlamıyor musunuz korkmuyoruz TİK-Sİ-Nİ-YO-RUZ ..

Ben bu konuda Rabbim ne buyurmuşsa ona bakarım .. Rabbim de sapkınlar diyor olay bitmiştir benim için ..
Kimsenin cinsel eğilimine karışmam AMA KİMSENİN DE BENİM ANORMALLİĞE GÖSTERDİĞİM TAVRIMA BASKI KURMASINA DA İZİN VERMEM ..

Hepsi ölsün ya.

Kitabın yazarı bir tarihçi değil, gazeteci; oradan buradan kırptığı birkaç beyitle atalarımıza çamur atmak istemiş. Neden hiçbir tarihçi bu konuya değinmemiş? Objektif olmayı başarabilmiş birçok tarihçimiz var; kısa bir araştırmayla hiçbir tarihçinin bu konuyla ilgili bir kaynağının olmadığını internetten öğrenebiliyoruz, kim hangi konularla ilgili ne kitaplar yazmış, tezleri nelermiş önümüze çıkıyor. Sizin gösterdiğiniz internet kaynağı da Oda TV :)))) daha ciddiye alınası verilerle gelin lütfen. Kendi atalarınıza iftira atıp komik duruma düşmeyin.
Kitabın yazarının tarihçi olup olmaması araştırma yapmasını engellemez. Adam belgelerle konuşuyor. Kaynak göstererek yazıyor. Kitabı alıp okumadan böyle ifadeler kullanmanız doğru değil. Oda TV'ye gelirsek yazarları FETÖ'nün ''kumpas''larıyla yıllarca zindanlarda yatmış ülkemizin en güzide sanal ortamlarından biridir.

Siz beğenin beğenmeyin Türk halkının önemli bir kesimi Oda TV sayesinde aydınlanmakta.

Reductio ad absurdum.

Eşcinsellik bir hastalık değildir
Doğuştan gelen bir durumdur
Onları öyle kabul etmek gerekir
Herkes gibi onlarda toplumun bir parçasıdır

2017'de olmamıza rağmen hâlâ 1017 yılının kafasını yaşayanlar var.

Hiç bir homonun kimseyi korkutmak gibi bi gayesi yok. Neden bahsediyorsunuz siz? Kimsenin baskın yönlerini ortaya çıkarma gibi bi amaçları da yok. İçinde varsa bi insanın çıkar zaten bununla savaşamaz. Keşke içinde olan her birey cesur olsa da kendini kabullenip ortaya çıksa.

Ayrıca asıl bu insanları korkutan sizlersiniz. Döven, hor gören, aşağılayan, susturmaya bastırmaya çalışan yine sizlersiniz. Evlerini basıp tekme tokat da döven sizlersiniz.
Hayattan soğutup intihar etmelerine sebep olan da sizlersiniz. Bu insanların kime ne zararı dokunmuş? Kimin gözünü korkutmuş? Senin tavrına görüşüne kimsenin baskı kurduğu da yok. Bulaşmayacaksın söylenmeyeceksin. Bu insanlar da sizlerden tiksiniyor. Sevmiyorsan hoşlanmıyorsan görmezden geleceksin. Nefret söylemlerini kusmayacaksın. Tavrını doğru düzgün göstereceksin topcuk ibne gibi çirkin söylemlerde bulunmayacaksın. Hepiniz çoluk çocuk sahibisiniz ya da olacaksınız asıl ben sizlere acıyorum.

final şöyle olmalıydı: utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

Hiç bir homonun kimseyi korkutmak gibi bi gayesi yok. Neden bahsediyorsunuz siz? Kimsenin baskın yönlerini ortaya çıkarma gibi bi amaçları da yok. İçinde varsa bi insanın çıkar zaten bununla savaşamaz. Keşke içinde olan her birey cesur olsa da kendini kabullenip ortaya çıksa.

Ayrıca asıl bu insanları korkutan sizlersiniz. Döven, hor gören, aşağılayan, susturmaya bastırmaya çalışan yine sizlersiniz. Evlerini basıp tekme tokat da döven sizlersiniz.
Hayattan soğutup intihar etmelerine sebep olan da sizlersiniz. Bu insanların kime ne zararı dokunmuş? Kimin gözünü korkutmuş? Senin tavrına görüşüne kimsenin baskı kurduğu da yok. Bulaşmayacaksın söylenmeyeceksin. Bu insanlar da sizlerden tiksiniyor. Sevmiyorsan hoşlanmıyorsan görmezden geleceksin. Nefret söylemlerini kusmayacaksın. Tavrını doğru düzgün göstereceksin topcuk ibne gibi çirkin söylemlerde bulunmayacaksın. Hepiniz çoluk çocuk sahibisiniz ya da olacaksınız asıl ben sizlere acıyorum.

Oğlancığım evvela homofobiğin anlamını doğru öğren .. İbne olduğunu kabul etmek cesaret midir ?! Cesurluğun seviyesi pek düşükmüş sende ..
Hiç bir eşcinseli dövmedim azarlamadım öyle sığırlıklarla işim olmaz ama hiç bir eşcinselin birbirini becermesine de saygı duymadım duymamda .. İNSAN FITRATINA TERS BİR KERE .. Daha önce de dediğim gibi Yaradan bu sapkınlığa saygı duymuyorsa bırak duymayı lanetliyorsa benim de saygım duymam düşünülemez bile ..
Sen burada ne kadar içi boş hümanizm tavırları takınsan da bunun bir sapkınlık olduğu gerçeğini değiştiremezsin ..
Sokakta birbirini mıncıklayan erkeklere saygı duymak zorunda değilim ..
Çoluk çocuğumun da bu sapkınlığa ileride düşmemeleri için sağlıklı bir yetiştirme tarzıyla hareket ediyorum zaten .. Rabbim yazdıysa bozsun .. Bu sapkınlığa düşenlere de doğru yolu bulmalarında yardım etsin ..
Edit : Bu görüşüm doğuştan çift cinsiyetliler için değildir .. Onların mazereti var .

final şöyle olmalıydı: utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

Eleman bana saydırıyor .. Sence utanmasını bilmez miyim ben ? Sokakta birbirini mıncıklayan topaçlar utanmayı biliyorlar da onların bu durumundan utanç duyan ben mi utanmayı bilmiyorum :)

Hani karşıma çıksa da yiyorsa bir yüzüme tükürse ..

Geri