Kesinlikle memeli, olmazsa olmazımız. Düşünsene memesiz n'aparız? O yüzden benim cevabım; memeli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kitabın yazarının tarihçi olup olmaması araştırma yapmasını engellemez. Adam belgelerle konuşuyor. Kaynak göstererek yazıyor. Kitabı alıp okumadan böyle ifadeler kullanmanız doğru değil. Oda TV'ye gelirsek yazarları FETÖ'nün ''kumpas''larıyla yıllarca zindanlarda yatmış ülkemizin en güzide sanal ortamlarından biridir.Kitabın yazarı bir tarihçi değil, gazeteci; oradan buradan kırptığı birkaç beyitle atalarımıza çamur atmak istemiş. Neden hiçbir tarihçi bu konuya değinmemiş? Objektif olmayı başarabilmiş birçok tarihçimiz var; kısa bir araştırmayla hiçbir tarihçinin bu konuyla ilgili bir kaynağının olmadığını internetten öğrenebiliyoruz, kim hangi konularla ilgili ne kitaplar yazmış, tezleri nelermiş önümüze çıkıyor. Sizin gösterdiğiniz internet kaynağı da Oda TV))) daha ciddiye alınası verilerle gelin lütfen. Kendi atalarınıza iftira atıp komik duruma düşmeyin.
Hiç bir homonun kimseyi korkutmak gibi bi gayesi yok. Neden bahsediyorsunuz siz? Kimsenin baskın yönlerini ortaya çıkarma gibi bi amaçları da yok. İçinde varsa bi insanın çıkar zaten bununla savaşamaz. Keşke içinde olan her birey cesur olsa da kendini kabullenip ortaya çıksa.
Ayrıca asıl bu insanları korkutan sizlersiniz. Döven, hor gören, aşağılayan, susturmaya bastırmaya çalışan yine sizlersiniz. Evlerini basıp tekme tokat da döven sizlersiniz.
Hayattan soğutup intihar etmelerine sebep olan da sizlersiniz. Bu insanların kime ne zararı dokunmuş? Kimin gözünü korkutmuş? Senin tavrına görüşüne kimsenin baskı kurduğu da yok. Bulaşmayacaksın söylenmeyeceksin. Bu insanlar da sizlerden tiksiniyor. Sevmiyorsan hoşlanmıyorsan görmezden geleceksin. Nefret söylemlerini kusmayacaksın. Tavrını doğru düzgün göstereceksin topcuk ibne gibi çirkin söylemlerde bulunmayacaksın. Hepiniz çoluk çocuk sahibisiniz ya da olacaksınız asıl ben sizlere acıyorum.
Hiç bir homonun kimseyi korkutmak gibi bi gayesi yok. Neden bahsediyorsunuz siz? Kimsenin baskın yönlerini ortaya çıkarma gibi bi amaçları da yok. İçinde varsa bi insanın çıkar zaten bununla savaşamaz. Keşke içinde olan her birey cesur olsa da kendini kabullenip ortaya çıksa.
Ayrıca asıl bu insanları korkutan sizlersiniz. Döven, hor gören, aşağılayan, susturmaya bastırmaya çalışan yine sizlersiniz. Evlerini basıp tekme tokat da döven sizlersiniz.
Hayattan soğutup intihar etmelerine sebep olan da sizlersiniz. Bu insanların kime ne zararı dokunmuş? Kimin gözünü korkutmuş? Senin tavrına görüşüne kimsenin baskı kurduğu da yok. Bulaşmayacaksın söylenmeyeceksin. Bu insanlar da sizlerden tiksiniyor. Sevmiyorsan hoşlanmıyorsan görmezden geleceksin. Nefret söylemlerini kusmayacaksın. Tavrını doğru düzgün göstereceksin topcuk ibne gibi çirkin söylemlerde bulunmayacaksın. Hepiniz çoluk çocuk sahibisiniz ya da olacaksınız asıl ben sizlere acıyorum.
final şöyle olmalıydı: utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...